Το φετινό Copa America διεξάγεται στην Αμερική, όμως στη φάση των νοκ-άουτ δεν θα συμμετάσχει η διοργανώτρια χώρα, αφού οι ΗΠΑ παρουσίασαν απογοητευτική εικόνα στο Group C και έμειναν εκτός συνέχειας με δύο ήττες και μια νίκη.

Η Ουρουγουάη από την άλλη δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα στο Copa America, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους, έχοντας το απόλυτο των τριών νικών, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του Μαρσέλο Μπιέλσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ουρουγουάη έβγαλε τον γνωστό δυναμισμό που την διακρίνει, αποσυντονίζοντας τους Αμερικανούς, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τον Ματίας Ολιβέιρα στο 66ο λεπτό να νικάει την άμυνα των ΗΠΑ, γράφοντας το τελικό 1-0.

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού στο άλλο ματς του ομίλου ο Παναμάς επικράτησε της Βολιβίας με 3-1 και εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Αμερικανών παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa America.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης