Προβληματισμό προκαλεί η είδηση ενός πάρτι γενεθλίων δύο εύπορων ιατρών του Παλέρμο, που το βράδυ του Σαββάτου 29/06 αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι στο Ίσολα ντέλε Φέμινε (Νησί των Γυναικών, στα Ιταλικά). Το νησί είναι προστατευόμενο φυσικό καταφύγιο και αυτή την περίοδο φιλοξενεί είδη πτηνών που κάνουν τις φωλιές τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 29/06 οι κάτοικοι του απέναντι χωριού ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν να διακόψουν το πάρτι. Μάλιστα, όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν έκπληκτοι πως Dj ήταν ένας πρώην συνάδελφός τους, ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στις νύχτες του Παλέρμο, ο οποίος ήδη παλιότερα διατηρούσε διπλή δουλειά ως αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος την ημέρα και Dj τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, οι δύο εορτάζοντες “επιλέγουν πάντα ασυνήθιστες τοποθεσίες για τα πάρτι γενεθλίων τους” και αυτή τη φορά επέλεξαν να προβούν σε ένα γλέντι στο προστατευόμενο νησί, μαζί με περίπου εκατό πρωτοκλασάτους προσκεκλημένους.

Οι ιατροί ισχυρίζονται πως έλαβαν την άδεια από την γαλαζοαίματη ιδιοκτήτρια, μια μαρκήσια, όμως η Ιταλική Ένωση για την προστασία των Πτηνών LIPU φαίνεται πως δεν ήταν ενημερωμένη για την δραστηριότητα και ούτε για την άδεια.

Όπως μεταδίδει η Corriere della Sera, ο διευθυντής του καταφυγίου άγριας ζωής δήλωσε πως, κατόπιν επιθεώρησής του το πρωί της Κυριακής, βρήκε “πολλές γόπες τσιγάρων, γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια, και πολλά ποτήρια” και κάνει λόγο για “πραγματική καταστροφή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης