Μια μοναδική βραδιά επεφύλασσε ο αθεράπευτος ροκάς Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο κοινό του που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και έσπευσε στην συναυλία που έδωσε στο Release Festival  το βράδυ του Σαββάτου (29/6) για να τον απολαύσει.

Ο καλλιτέχνης που μετρά περισσότερα από 50 χρόνια καριέρας και παρουσίας στο μουσικό στερέωμα κατόρθωσε για ακόμα μια φορά να γεμίσει τον συναυλιακό χώρο στην Πλατεία Νερού και να μας κάνει από το απόγευμα να ανυπομονούμε για την έναρξη της μουσικής βραδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξασφαλίσαμε, μάλιστα, μια θέση στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, όπου βρήκαμε online όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα, αφού μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία κατεβάσαμε και το Opaponline App και παίξαμε μερικά από τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρονται. Αν σου άνοιξε η όρεξη για συναυλίες και θες κι εσύ να παρακολουθήσεις τις πιο hot μουσικές εμφανίσεις του καλοκαιριού, μπορείς να μπεις στο opaponline.gr και να διεκδικήσεις δωρεάν διπλά εισιτήρια! Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μάθουν περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Η συναυλία ξεκίνησε υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και του κοινού που ζητωκραύγαζε όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας η φωνή μας είχε ενωθεί με την μοναδική χροιά του με τον θρυλικό καλλιτέχνη να μας συγκινεί με τις ερμηνείες του. Δεν έλειψαν και οι αναφορές αλλά και οι προσωπικές ιστορίες για θέματα που μας αφορούν όλους και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους και τα όνειρα.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

O μεγάλος Έλληνας ροκάς δεν παρέλειψε να τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες του, θυμίζοντάς μας τους λόγους που τον αγαπάμε και έχουμε την μουσική του για συντροφιά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Χωρίς να κουραστεί ούτε για μια στιγμή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδούσε με πάθος κάθε στίχο του και μετέδιδε τα έντονα συναισθήματά του στο κοινό. Ήταν αναμφίβολα ένα μοναδικό «βράδυ Σαββάτου», όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι του, που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης