Η παραμονή της αρχηγού του, Μαργαρίτας Πλευρίτου, ήταν προτεραιότητα στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν μονοετή επέκταση συνεργασίας σήμερα (30/6).

Η έμπειρη πολίστρια θα φορά τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν, μία 14η διαδοχική αγωνιστική περίοδο δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαργαρίτας Πλευρίτου τόνισε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα του Πειραιά: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος η Ξενάκη από την ομάδα του Πειραιά

Αντίθετα, μετά από τρία χρόνια με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, η Έλενα Ξενάκη  αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του.

Η διεθνής Ελληνίδα πολίστρια θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Βουλιαγμένη, και οι «ερυθρόλευκοι» την αποχαιρέτησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Τρία χρόνια στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επτά τρόπαια, “αμέτρητα” γκολ. Ευχαριστούμε την Έλενα Ξενάκη για την προσφορά της στον Θρύλο, με αποκορύφωμα τη συμβολή της στο Champions League του 2022, στο LEN Super Cup του 2022, σε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα σου!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης