Αισιόδοξος ότι η Τότεναμ έχει την δυνατότητα να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τέρι Βέναμπλς.

Ο πρώην τεχνικός των «σπιρουνιών» τόνισε πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η άμυνα της ομάδας, πλέκοντας το εγκώμιο των Κινγκ και Γούντγκεϊτ, αλλά και του νυν τεχνικού της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέναμπλς, γράφοντας στην προσωπική του στήλη στην εφημερίδα «The Sun», είπε: «Ο Λέντλεϊ Κινγκ και ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ κρατάνε το κλειδί της επιτυχίας της Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ύστερα και από την εκπληκτική νίκη μέσα στο Μιλάνο, είμαι πεπεισμένος, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Και αυτό όχι μόνο γιατί ο Χάρι Ρέντναπ, απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος για να παίρνει αποτελέσματα.

Απλά η Τότεναμ διαθέτει τρομερούς παίκτες στο ενεργητικό της, όπως ο Μπέιλ, ο Μόντριτς αλλά και ο Φαν Ντερ Φάαρτ. Επίσης πιστεύω πως τα “σπιρούνια” μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο, λόγω του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του παλιού τεχνικού των Λονδρέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης