Το INAUGURAL Music Festival ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο Ανοιχτό Θέατρο Παράλιου Άστρους «Μελίνα Μερκούρη» και υπόσχεται ότι το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται θα είναι αξέχαστο.

Σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Ελλάδας, με ανεπανάληπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το φεστιβάλ αυτό έρχεται να γεμίσει τις καλοκαιρινές νύχτες του κοινού με τη μαγεία της ελληνικής μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη από τους διοργανωτές έχουν ανακοινωθεί τα τρία πρώτα Events του καλοκαιριού, στα οποία θα λάβουν μέρος πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

03/07/2024: Η έναρξη του φεστιβάλ θα είναι εκρηκτική με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τις ροκ μπαλάντες του, τη δυναμική μπάντα 1550 και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της Ιουλίας Κουκουβέ. Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε.

12/07/2024: Θα ταξιδέψουμε πίσω στα 90s με τη μοναδική φωνή της Κωνσταντίνας, μιας από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες, και τη Νάσια Κονιτοπούλου που θα σας μαγέψει με τις παραδοσιακές νησιώτικες μελωδίες της. Μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και αυθεντική ελληνική μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

18/07/2024: Ο Πέτρος Ίμβριος, αγαπημένη λαϊκή φωνή με πολλές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’90 και ’00, μας υποδέχεται παρέα με τη Λίτσα Γιαγκούση, για να θυμηθούμε παλιές επιτυχίες που αγαπήσαμε. Μαζί τους ο Τάσος Τσετσένης σε μια βραδιά γεμάτη λαϊκή και ποπ μουσική.

Το INAUGURAL Music Festival θα επιφυλάξει στο κοινό και άλλες πολλές βραδιές μουσικής πανδαισίας, καθώς έρχονται 3 ακόμα μεγάλες εκδηλώσεις εντός του Αυγούστου, με εκπλήξεις και μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα απογειώσουν το φετινό καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 2102204168 και στο more.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης