Την αλληλεγγύη τους στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας εξέφρασαν αιρετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, που επισκέφτηκαν σήμερα, το κτίριο «Υπατία», απευθύνοντας έκκληση προς την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους καθώς η υγεία πολλών είναι σε οριακό σημείο.

Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες παρατάξεις ένωσαν τις φωνές τους με αιρετούς αντιπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητώντας από την κυβέρνηση να δώσει νομιμοποιητικά έγγραφα στους 300 μετανάστες εργάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς, περιφερειακός σύμβουλος με την «Αττική Συνεργασία- Όχι στο Μνημόνιο» προειδοποίησε ότι «είμαστε ένα βήμα πριν θρηνήσουμε θύμα». Ο Κώστας Διάκος από την «Αττική Οικολογική Απάντηση» αναφέρθηκε σε «συγκρουσιακές καταστάσεις, που δεν βοηθούν την κοινωνική συνοχή και δημιουργούνται από τη λανθασμένη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος».

Από την πλευρά της η Ελένη Πορτάλιου από την «Ανοιχτή Πόλη» πρότεινε τη δημιουργία Επιτροπής από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα επισκεφθούν τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για να πιέσουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης