Νεκρή από τα χέρια του 81χρονου συζύγου της έπεσε μια 73χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας δολοφόνησε την επί δεκαετίες σύζυγό του με κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντάς της πάνω από 10 μαχαιριές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τη σκότωσε με κατσαβίδι, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό όπλο ήταν ένα μαχαίρι.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακονιστήρι δίπλα στο μαχαίρι και εικάζεται πως ο δολοφόνος πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά επιτέθηκε στη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έρευνα, η άτυχη γυναίκα έφερε 12 μαχαιριές σε στήθος και λαιμό που της προκάλεσαν εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, ενώ ο θάνατός της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα έως τώρα στοιχεία η 73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

 

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη ο 81χρονος

Ο 81χρονος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνη, ενώ βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου». Αυτό άκουσε γείτονας του ζευγαριού και κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ..

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τον βρήκαν ξαπλωμένο στο μπαλκόνι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παθολογική κλινική, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Αύριο αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης