Το πρώτο του βράδυ στη φυλακή πέρασε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και συγκεκριμένα στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο γνωστός δικηγόρος θα βρίσκεται στο εξής στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, (VIP πτέρυγα), όπου εχθές πέρασε την πρώτη του νύχτα, μακριά από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως αυτή η πτέρυγα έχει «φιλοξενήσει» κατά καιρούς διάσημα ονόματα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το πρόγραμμα των κρατουμένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν διαφέρει με τους υπόλοιπους, αλλά για λόγους ασφαλείας, δεν συναντώνται ποτέ με τους άλλους. Για παράδειγμα, θεωρείται επικίνδυνη η συνάντηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα με συγκεκριμένους κρατούμενους, που ενδέχεται να οδηγήθηκαν στη φυλακή από υπόθεση που είχε χειριστεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Mega, ο Απόστολος Λύτρας, βρίσκεται στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή τα δύο κρεβάτια στο κελί ήταν πιασμένα από τους «παλιούς» κρατούμενους, ο Απόστολος Λύτρας πήρε το πάνω.

Χθες ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε δύο επισκέψεις, από τον δικηγόρο του και την αδερφή του.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του μπορούν να τον επισκέπτονται καθημερινά τα πρωινά ενώ οι συγγενείς του, πρωί ή μεσημέρι.

Ο Λύτρας τσακώθηκε με συγκρατούμενο για το τσιγάρο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας είναι μανιώδης καπνιστής και φέρεται να είχε χθες λογομαχία με τον έναν εκ των δύο συγκρατούμενών του και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν μαθεύτηκε ότι ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο, ο επιχειρηματίας του είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ». Οι λέξεις του ενόχλησαν τον ποινικολόγο, ο οποίος αντέδρασε έντονα, αλλά στο τέλος έκανε την υποχώρηση και δεν άναψε τσιγάρο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης