Ένα φρικιαστικό περιστατικό με δράστη 19χρονο ελληνικής καταγωγής έλαβε χώρα στην Φλόριντα. Ο Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης Τζούνιορ σκότωσε τους γονείς του στο σπίτι τους και πυροβόλησε έναν αστυνομικό, με τη συμπλοκή να καταγράφεται από body cam των Αστυνομικών.

Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του, Χρήστο Βύρωνα Θέμελη μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια την 48χρονη μητέρα του Ρεβέκκα Αν Θέμελη στο γρασίδι, στην μπροστινή αυλή, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την κλήση την έκανε στο 911 (άμεση δράση) η μητέρα του πατροκτόνου. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ενώ μιλούσε με τον αστυνομικό στην άλλη άκρη της γραμμής, από μέσα ακούγονταν πυροβολισμοί.

Ενώ η μητέρα βρισκόταν στην μπροστινή αυλή, ο γιος τη χτύπησε αλύπητα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, την ώρα μάλιστα που μιλούσε ακόμα με την αστυνομία. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί δεν δίστασε να τους πυροβολήσει.

Στα διασταυρούμενα πυρά, ο 26χρονος Shane McGough, πυροβολήθηκε στο πόδι, με τους συναδέλφους του να του κάνουν “τουρνικέ” στο πόδι και να τον μεταφέρουν στο τοπικό νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χτυπήθηκα», ακούγεται στο βίντεο να λέει ο McGough κάνοντας μορφασμούς από τον πόνο.

 

Ο 19χρονος Θέμελης πυροβολήθηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών από τους άλλους αστυνομικούς και τραυματισμένος βαριά, μπήκε ξανά στο σπίτι. Η ομάδα SWAT του Σερίφη εισέβαλε στο σπίτι λίγο μετά και βρήκε τον Θέμελη και τον πατέρα του νεκρούς από πυροβολισμούς.

Ο Θέμελης φέρεται να πέθανε από τα τραύματα που υπέστη στη συμπλοκή.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός είναι σε σταθερή κατάσταση. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Κυριακή το πρωί για να του αφαιρέσουν τη σφαίρα από το πόδι του.

Είχε απαγορευτεί η οπλοκατοχή στον δράστη

«Πώς είχε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τύπο πυροβόλου όπλου για να μπορέσει να ασκήσει αυτό το είδος βίας εδώ απόψε;» ρώτησε, αποκαλώντας τον δράστη «τέρας», ο Σερίφης, καθώς όπως έγινε γνωστό, λόγω παλαιότερων συμβάντων του είχε απαγορευτεί η οπλοκατοχή.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης