Για το τένις, τις κρίσεις πανικού, την οικογένειά της αλλά και για τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε σε συνέντευξή της, η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν δίστασε να δηλώσει ότι στόχος της είναι να γίνει Νο.1 στον κόσμο και πως δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση με τον νέο της προπονητή.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η Μαρία Σάκκαρη είπε πως: “Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε, αλλά πόσο καλά είμαστε όταν είμαστε μαζί, αλλά και όταν είμαστε μακριά” και πρόσθεσε ότι “είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και που έχω έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και δεν μου έχει πει ποτέ ”που πας;” ”που ταξιδεύεις;”. Με σπρώχνει να προχωρήσω και να γίνω καλύτερη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνος είναι ο πρώτος άνθρωπος που μιλάει όταν τελειώνει έναν σημαντικό αγώνα. “Είναι πάντα το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Πρώτα μιλάω με τον Κωνσταντίνο και μετά με τη μητέρα μου. Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης