Απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας με τη Γεωργία στα πέναλτι, στον τελικό των Play off εισόδου στο Euro 2024 και δήλωσε έτοιμος να ζήσει ένα παιδικό όνειρο με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια τόνισε πως οι Γεωργιανοί δεν θα αρκεστούν σε μία απλή… συμμετοχή.

Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Γεωργίας και της Νάπολι μίλησε στο επίσημο κανάλι της UEFA κι έδειξε πως οι φιλοδοξίες του εν όψει Euro 2024, δεν έχουν… ταβάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να αποτελούμε κομμάτι ενός τόσο σημαντικού τουρνουά ήταν το πιο μεγάλο όνειρο κάθε Γεωργιανού και για όλους εμάς που το πετύχαμε, εκείνη η ημέρα ήταν πιο ευτυχισμένοι. Όμως δεν ήρθαμε εδώ μόνο για να συμμετέχουμε, θέλουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στο Euro 2024 για να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν» τόνισε ο «Κβάρα» και πρόσθεσε:

«Το ότι είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας συνιστά μία πολύ μεγάλη ευθύνη και είμαι ευγνώμων που η δουλειά μου εκτιμάται. Είναι πολλοί οι Γεωργιανοί που θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες της χώρας. Είναι χαρά για μένα το ότι συμμετέχω στο EURO 2024, αυτές είναι αξέχαστες στιγμές που θα τις θυμόμαστε για όλη τη ζωή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης