Οσμή παραδικαστικού κυκλώματος πίσω από υπόθεση που αφορά την προαγωγή μιας υπαλλήλου χωρίς προσόντα σε διευθύντρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,  καταγγέλλει στη «Ζούγκλα»  πρώην υπάλληλος στο στάδιο και νυν συνταξιούχος.

Η κυρία Ειρήνη Μεταλλίδου συνταξιοδοτήθηκε το 2018 και όπως λέει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ενώ έχει πάρει την σύνταξή της, ακόμα δεν έχει λάβει το εφάπαξ της κι έτσι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέφει στην κάμερα, το 2019 οι Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποίησαν έλεγχο έπειτα από καταγγελία για την συγκεκριμένη υπάλληλο και στο πόρισμά τους καταλήγουν πως όντως λάμβανε επιπλέον ποσά ως μισθό για διπλώματα που δεν είχε και για ξένες γλώσσες τις οποίες δεν γνώριζε.

Οι ελεγκτές που συνέταξαν το πόρισμα το απέστειλαν στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για τις περαιτέρω ενέργειες. Όπως καταγγέλλει η κυρία Μεταλλίδου, μέχρι σήμερα η κυρία αυτή όχι μόνο παραμένει και εργάζεται στο στάδιο, πήρε και προαγωγή. Όσον αφορά την έρευνα από τον εισαγγελέα, όπως υποστηρίζει έχει μπει στο αρχείο τέσσερις φορές.

Τώρα η ίδια προχώρησε σε αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ζητώντας ουσιαστικά να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να εξεταστεί εκ νέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Περαιά θα ασχοληθεί και δεν θα βάλει και αυτός την υπόθεση στο αρχείο», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε η κυρία Μεταλλίδου στη «Ζούγκλα»:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης