Συνέντευξη: Αμαλία Σοφιανοπούλου 

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε μιλώντας στην «Ζούγκλα» ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο οποίος τάσσεται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στην εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες, στα οποία φιλοδοξεί να δώσει λύση με την είσοδό του στο Eυρωκοινοβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ξεχώρισε σε αυτόν «την ικανότητα και την καθαρότητά του καθώς είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος από μόνος του, που έφερε έναν φρέσκο αέρα» και πρόσθεσε ότι «αυτό που με έκανε να βάλω υποψηφιότητα είναι ότι βλέπω την χώρας μας να μην πηγαίνει καθόλου καλά, αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα και στο κομμάτι της διαφθοράς και στο κομμάτι της ακρίβεια, και είδα έναν νέο άνθρωπο ο οποίος είναι καθαρός με θέληση να τα αλλάξει όλα αυτά και ήθελα να συνασπιστώ μαζί του».

Αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επεσήμανε: «Όντας μικρομεσαίος επιχειρηματίας που έχει μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια που κάποτε έδινε εκατοντάδες δουλειές μέχρι και την κρίση που χάσαμε σχεδόν τα πάντα, μπορώ να βοηθήσω και στο επιχειρηματικό κομμάτι και στην αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε 130.000 λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα τελευταία 5 χρόνια ενώ μόνο το 3% των κονδυλίων έχει πάει στους μικρομεσαίους. Το 97% πάει στους μεγάλους ομίλους και τις κλασικές οικογένειες, έχει καταντήσει ένας φτηνός δανεισμός για τους πλούσιους. Πρέπει να γίνει μια αναδιανομή».

Παράλληλα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στην προστασία της πρώτης κατοικίας και τους πλειστηριασμούς λέγοντας: «Είναι απίστευτό ότι οι μόνοι που έχουν ακατάσχετους λογαριασμούς στην Ελλάδα είναι τα funds που παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη. Και αυτό ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και συμφώνησε και η Νέα Αριστερά. Δεν υπάρχει καμία προστασία στην πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη και θέλουμε να λεγόμαστε κράτος δικαίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την συνέντευξη του Νάσου Παπαργυρόπουλου στη «Ζούγκλα»:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης