Η νεαρή δικηγόρος Μαρία Καρλή, κλήθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας να δώσει εξηγήσεις και να περάσει από Πειθαρχικό Συμβούλιο για τα βίντεο που ανεβάζει στη γνωστή πλατφόρμα του Tik Tok.

«Η φερόμενη κατηγορία που έχω είναι ότι παραβιάζω τις διατάξεις του κώδικα περί δικηγόρων όπου συνίσταται σε παράνομη διαφήμιση και παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο MEGA.  «Εγώ που ανοίγω την κάμερα του κινητού μου όπως κάνουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι και εκφράζω την άποψή μου εγώ παραβιάζω τον κώδικα; Εγώ ρωτώ εσάς, όταν συνάδελφοι δικηγόροι βρίσκονται σε εκπομπές τηλεοπτικές, σχολιάζουν και αναγράφεται η ιδιότητά τους δεν προβαίνουν σε παράβαση;», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
@mairakarli #law #lawyer #tiktok #foryou #fyp #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Maira

@mairakarli Γνώμη? Προφυλάκιση ή Ελεύθεροι??#criminallaw #law #tiktok #foryou #fupシ #❤️ #chalkida #news ♬ πρωτότυπος ήχος – Maira

Επιπλέον, μετά από τη συνεδρίαση του δικηγορικού συλλόγου τέθηκε το ζήτημα ότι η νεαρή δικηγόρος έχει αναρτήσει βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok μέσα στην αίθουσα των δικηγόρων στο Δικαστικό Μέγαρο, με την ίδια να διαψεύδει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ χυδαίο και λυπηρό γιατί εγώ είμαι ένα παιδί που από το πρωί μέχρι το βράδυ στην κυριολεξία είμαι σε ένα δικηγορικό γραφείο. Το επάγγελμά μου το ασκώ και είμαι πολύ περήφανη με ευθιξία, αξιοπρέπεια και ήθος. Εγώ λοιπόν που από τον Νοέμβριο του 23 σχολιάζω την επικαιρότητα τους ενόχλησα;».

Η Μαρία Καρλή ισχυρίζεται πως δέχεται μία προσωπική επίθεση με σκοπό την στοχοποίησή της.

«Από τη στιγμή που είμαι σε έναν δικηγορικό σύλλογο εγγεγραμμένη και αυτός κινείται άδικα εις βάρος μου και στοχοποιώντας εμένα προσωπικά θα δώσω τις εξηγήσεις τις οποίες πρέπει να δώσω, θα υποστώ ό,τι πρέπει να υποστώ. Τέλος ο εκφοβισμός, τέλος ο σεξισμός από οποιανδήποτε χώρο και αν προέρχεσαι». Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ακόμα εξετάζεται.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης