Ο Παναθηναϊκός διατείνεται ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, στο εξωτερικό αναφέρουν ότι η μεταγραφή του βρίσκεται προ των θυρών.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Footmercato η νέα πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σκέφτεται ήδη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με την πρώτη κίνηση των «Λιονταριών» να αφορά τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δημοσίευμα «αποκλειστικό», ο Ιωαννίδης θα υπογράψει στον πορτογαλικό σύλλογο και το deal έχει σχεδόν ολοκληρωθεί μεταξύ όλων των πλευρών, εκτός από μερικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση.

O Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή και θα μεταβεί σε λίγες μέρες στην Πορτογαλία με τους εκπροσώπους του προκειμένου να συναντήσει τη διοίκηση της Σπόρτινγκ και να κλειδώσει τη μεταγραφή του στους ένοικους του «Ζοζέ Αλβαλάδε».

Την εφετινή περίοδο ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε 23 γκολ κι έδωσε 9 ασίστ σε 44 συμμετοχές με τους «πράσινους», με την ιστοσελίδα να χαρακτηρίζει την ενδεχόμενη μετακίνησή του «σημαντική ενίσχυση» για την Σπόρτινγκ, ειδικά σε περίπτωση αποχώρησης του Βίκτορ Γκιοκέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης