Από το καθημερινό τρέξιμο μετά τη δουλειά, μέχρι την προπόνηση της Κυριακής και τα πολλά χιλιόμετρα που θα γράψεις στο ρολόι σου, ζητάς στιλ και αποδόσεις που θα δώσουν μια ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια, όσα χιλιόμετρα και αν διανύσεις. Αυτό το παπούτσι, είναι το UA Infinite Pro.



Το Infinite Pro είναι ένα δρομικό παπούτσι για γυναίκες και άντρες. Αποτελεί ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Infinite της Under Armour, μιας running σειράς φτιαγμένης για εσένα που «γράφεις» χιλιόμετρα και αναζητάς ασφάλεια, άνεση και ανάλαφρη αίσθηση στο τρέξιμο. Χάρη στον σχεδιασμό του, μπορεί να μετατρέψει κάθε προπόνηση ή αγώνα σου σε εμπειρία: μοναδική ισορροπία, εξαιρετική απόκριση και αξιοζήλευτη συνέπεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνε τον χρόνο σου σύμμαχο, και δοκίμασέ το φορώντας το για όσο περισσότερο μπορείς: θα σε ανταμείψει όπως μόνο αυτό ξέρει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Infinite Pro είναι η τεχνολογία UA HOVR™+ που διαθέτει. Χάρη στην επανασχεδιασμένη διάταξη του αφρού και την εφαρμογή του σε όλη την επιφάνεια της ενδιάμεσης σόλας, αξιοποιείς στο μέγιστο κάθε στιγμή που βρίσκεσαι στον δρόμο. Νιώσε την επιστροφή ενέργειας, την άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση, τη δύναμη να κάνεις τον στόχο σου πραγματικότητα. Ένας από τους product designers της UA την περιέγραψε ιδανικά με επτά λέξεις: «Είναι σαν να τρέχεις επάνω σε τραμπολίνα». 

Η μοναδικότητα του Infinite Pro δεν εξαντλείται όμως σε όσα σου προσφέρει η τεχνολογία UA HOVR+™. Στο επάνω μέρος του, διαθέτει μια πλέξη δομημένη εργονομικά σε ζώνες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ποδιού σε κάθε περιοχή. Το αποτέλεσμα; Ακόμα πιο σωστή εφαρμογή, που συνδυάζει την ιδανική διαπνοή με την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια, χωρίς το βάρος των όποιων επιπλέον layers. Οι επιπλέον ειδικά σχεδιασμένες 3D print λεπτομέρειες, σου εμπνέουν μια αίσθηση σιγουριάς, όσο γρήγορα και αν κινείσαι.


 


Ο εργονομικός σχεδιασμός χαρακτηρίζει όμως και τα υπόλοιπα σημεία του Infinite Pro: η «γεμάτη» γλώσσα του, η 3D εσωτερική επένδυσή του, η δομή της φτέρνας και η ιδανική διαφορά ύψους με το μπροστινό μέρος. Το σωστό «αγκάλιασμα» του ποδιού, γίνεται ένα ακόμα πλεονέκτημά σου. Όλα αυτά, με θεμέλιο την εξωτερική σόλα Thinweb από καουτσούκ. Ελαφριά αλλά εξαιρετικά ανθεκτική, χάρη στην πρόσφυση που προσφέρει «κλείνει» σε κάθε πάτημά της όλα όσα σου προσφέρει το μοναδικό αυτό δρομικό παπούτσι. Αν προσθέσουμε στα χαρακτηριστικά του και την καλαίσθητη φόρμα του σε συνδυασμό με την ποικιλία διαθέσιμων χρωματισμών, τότε το Infinite Pro γίνεται απλά ακαταμάχητο.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθειά σου, είναι η επίδοσή σου. Φορώντας το UA Infinite Pro, αντιλαμβάνεσαι πώς κάθε σου βήμα σού προσφέρει ένα ανυπολόγιστο πλεονέκτημα: το ανεξάντλητο momentum, κάθε στιγμή που περνάς τρέχοντας. Αξιοποίησέ το, και φτάσε εκεί που θες!   

 

Το UA INFINITE PRO είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses , ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

H UNDER ARMOUR ανήκει στο Brand portfolio του Ομίλου Φάις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης