Το πόθεν έσχες του παρουσίασε χθες (3/6) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τα υπόλοιπα ακίνητα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει cafe στις Σπέτσες με την επωνυμία Pura Vita. Πρόκειται για ένα μαγαζί με καφέ και υγιεινές επιλογές σε σνακ, το οποίο ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης και η οικογένειά του αποθεώνουν στη Google.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Μάιο του 2023, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κατέχει το 75% της επιχείρησης.

Το ενδιαφέρον, όμως, του κοινού που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, εστιάστηκε στο γεγονός ότι πριν 10 μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης και η οικογένειά του είχαν αφήσει τις κριτικές τους κάτω από τον ιστότοπο του μαγαζιού στη Google.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γράψει τότε: «Επιτέλους υγιεινές επιλογές στις Σπέτσες! Η σαλάτα σολομού κινόα είναι καταπληκτική. Το ίδιο και τα μπολ açaí! Και τα to-go κοκτέιλ είναι τέλεια για βαρκάδα ή στην παραλία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!»

Ο αδερφός του, Στέλιος Κασσελάκης, έγραψε από την πλευρά του πως «τα τελευταία 5 χρόνια επισκέπτομαι το νησί με την οικογένειά μου κι αυτό το μαγαζί είναι ότι ακριβώς χρειαζόταν το νησί», ενώ η γυναίκα του, Σούζαν, σημείωσε πως είναι ο τέλειος συνδυασμός υγιεινού φαγητού και τέλειων σμούθιζ.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης