Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε το… καπέλο στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας δίκαιo τον θρίαμβό του στο Βερολίνο. Ο σέντερ του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου συνεχάρη τους «πράσινους» για την κατάκτηση της Euroleague, τονίζοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος σέντερ:

«Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απογοήτευση για τον Ολυμπιακό. Η διαφορά ήταν ότι δεν πήγαμε στον τελικό ή επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο; Το να είσαι σε ένα Final Four είναι μεγάλη επιτυχία, τόσες και τόσες μεγάλες ομάδες δεν τα κατάφεραν. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four και άξιζε να κερδίσει. Μιλώ ειλικρινά και ξεκάθαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ντροπή να σκέφτονται οι άνθρωποι ότι αποτελεί απογοήτευση γιατί το να βρίσκεσαι σε ένα Final Four δεν είναι ποτέ απογοήτευση. Πόσες ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς; Κάποιους παίκτες υψηλής ποιότητας. Το να είσαι και μόνο εκεί είναι μία τεράστια επιτυχία για τις ομάδες.

Είναι δύο παιχνίδια, μπορούν να γίνουν όλα. Δεν παίξαμε καλά με τη Ρεάλ και εκείνοι τα έβαλαν όλα. Δυστυχώς δεν είχαμε την υπομονή να επιστρέψουμε στον αγώνα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Θα δουλέψουμε σκληρά του χρόνου, θα πείσουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε καλύτεροι και να τα καταφέρουμε.

Δεν είναι όμως απογοήτευση. Αν δεν παίρναμε την πρόκριση για το Βερολίνο ίσως αυτό να θεωρείτο απογοήτευση γιατί θα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν εκεί. Δώσαμε τη μάχη όταν όλοι έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρναμε βρισκόμενοι πίσω με 2-1 στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα όταν έλεγαν ότι είχε τελειώσει επειδή δεν είχαμε και το πλεονέκτημα της έδρας. Δείξαμε τους εαυτούς μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη από εμάς σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να τους συγχαρούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης