Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time, όπου μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με το «τριφύλλι», τονίζοντας ότι «είμαι αχόρταγος, θέλουμε τώρα το πρωτάθλημα και μετά το 8ο ευρωπαϊκό».

Αναλυτικά όσα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Είμαι περήφανος για την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου και για όλο τον οργανισμό γιατί τα τελευταία χρόνια είχε περάσει πολλά».

Για τον Αταμάν: «Θέλω να δώσω τα εύσημα στον προπονητή μου. Όταν έλεγε στον κόσμο να «κλείσει» εισιτήρια για το Final-4 όλοι τον έλεγαν τρελό. Ο άνθρωπος έχει αυτοπεποίθηση. Τον πιστεύουμε απόλυτα. Το έχει ξανακάνει και δικαιώθηκε 100%. Η σχέση μας στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη».

Για τον Ομπράντοβιτς: «Ο Ζέλικο είναι ο μπασκετικός μου πατέρας. Με πίστεψε από την αρχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει: «Το τρίποντο κόντρα στη Φενέρ με τον Ολυμπιακό και αυτό με τον Παναθηναϊκό από τα 9 μέτρα. Μόλις μπήκε είπα μέσα μου ότι δύσκολα χάνεται το τρόπαιο. Δε νιώθω χορτάτος. Είμαι αχόρταγος. Πάντα έχω κίνητρο. Θέλουμε τώρα το πρωτάθλημα και μετά το… 8ο που τραγουδάει και ο κόσμος».

Για το αγαπημένο του σύνθημα: «Δεν θα πω το ‘βουντού-βουντού’ που έλεγε ο Λεσόρ, θα πω ένα απλό που έλεγε η κόρη μου. Το τραγουδάει και της αρέσει. Που λέει ‘τριφυλλάρα μου σε αγαπώ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης