Πρεμιέρα σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και όπως κάθε χρόνο ούτε και φέτος έλειψαν τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα από μαθητές λίγο πριν εισέλθουν στις τάξεις για την πρώτη γραπτή δοκιμασία.

Ανάμεσα στους νέους που παραχώρησαν δηλώσεις στις κάμερες ξεχώρισε ο υποψήφιος που προσήλθε να δώσει πανελλήνιες φορώντας έναν μεγάλο σταυρό στο λαιμό. Ο Παναγιώτης από το 1ο Λύκειο  Πυλαίας αισθάνθηκε όπως είπε την ανάγκη να έχει μαζί του κάθε δυνατή βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υποψήφιος δήλωσε ότι  «το μέγεθος μετράει» και για αυτό επέλεξε να πάρει μαζί του έναν εσταυρωμένο ως «επιπλέον στήριξη» για να τον βοηθήσει στις εξετάσεις. Όπως είπε ο Παναγιώτης έχει άγχος, αλλά έχει προετοιμαστεί καλά και θέλει να περάσει στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και τόνισε ότι ο σταυρός ήταν στον τοίχο του σπιτιού και τον κατέβασε για να τον πάρει μαζί του.

Ωστόσο, η κάμερα κατέγραψε και μια συγκινητική στιγμή έξω από εξεταστικό κέντρο όπου ένας νεαρός περίμενε την κοπέλα του που έδινε σήμερα Πανελλήνιες με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ο Νίκος, όπως είναι το όνομα του παιδιού, μιλώντας στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η φίλη του δίνει εξετάσεις για να περάσει Νομική και ότι είναι το δεύτερο πτυχίο που θέλει να πάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή. Την έφερα το πρωί, την περιμένω για να την γυρίσω και σπίτι της» ανέφερε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όλο αυτό το διάστημα την εμψύχωνε λέγοντας της ότι θα τα καταφέρει. «Δεν της έλεγα ψέματα, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει» είπε χαρακτηριστικά.

Το τριαντάφυλλο συνόδευε κάρτα στην οποία ο ίδιος είχε γράψει «είμαι πολύ περήφανος για σένα».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης