Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Μαΐου, στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη, για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση μιας μητέρας με το 14 μηνών παιδί της, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mega, η μητέρα προσπαθεί να περάσει με το καρότσι, στο οποίο βρίσκεται το 14 μηνών μωράκι της, από τη διάβαση στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη και προσέχει να μην περάσει κάποιο αυτοκίνητο. Μάλιστα κοιτάει από την αριστερή πλευρά ώστε να μην έρχεται κάποιο αυτοκίνητο και μόλις βεβαιώνεται πως δεν περνά κανένα όχημα, τότε επιχειρεί να περάσει τη διάβαση. Ένα αυτοκίνητο που έρχεται με ταχύτητα δεν βλέπει τη γυναίκα με το καρότσι, με αποτέλεσμα να παρασύρει εκείνη και το παιδί. Μητέρα και βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ευτυχώς και οι δύο καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός παραδέχθηκε ότι φέρει ευθύνη, και ισχυρίστηκε πως κατέβηκε αμέσως από το όχημά του όταν σημειώθηκε το τροχαίο. «Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω και εγώ. Πετάχτηκε η κυρία, ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικές. Είναι καλά δόξα τον Θεό. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος, δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», είναι τα λόγια του οδηγού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης