ΕΙΔΗΣΗ: «ΔΕΚΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

Δεκτή έγινε από τον Εισαγγελέα η μήνυση που κατέθεσε, εναντίον της κυβέρνησης, των μελών της Τρόικα και του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κύριος Δημήτρης Αντωνίου, γιατρός, ογκολόγος, κάτοικος Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μηνυτής με επιχειρηματολογία που μπορείτε να διαβάσετε στο zoidosia.blogspot.com εκτιμά ότι έχει καταλυθεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον διάκριση μεταξύ των εξουσιών. Επικεντρώνεται στο θέμα του μνημονίου υποστηρίζοντας ότι αν δεν πληρωθεί μια δόση του δανείου, «ακαριαία» η Τρόικα μπορεί να κατάσχει δημόσια γη.

Η εσχάτη προδοσία είναι αυτόφωρο έγκλημα, ο εισαγγελέας διατάσσει άμεση δίωξη και στην δεδομένη περίπτωση μπορεί να δράσει χωρίς την άδεια της βουλής. Τα υπομνήματα που κατέθεσε ο γιατρός θα τα βρείτε στο stoxasmos-politikh.blogspot.com.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον στην περίπτωση είναι ότι ο εισαγγελέας έκανε δεκτή την μήνυση με αποτέλεσμα να ανοίγει ΘΕΜΑΑΑΑΑ!
(πηγή: Η φίλη Βίλυ η οποία αν και γιατρός «σερφάρει» στο διαδίκτυο αλιεύει πληροφορίες και χορηγεί το «μπικουτί». Την ευχαριστώ για την προσφορά της στην ομορφιά και τιμώ την αγωνιστική της διάθεση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Πληροφορήθηκα ότι τα ακίνητα του Τόλη Βοσκόπουλου στην Κέρκυρα δεν κινδυνεύουν να κατασχεθούν καθώς είναι στο όνομα της κυρίας Γκερέκου. Προσωπικώς δεν είχα καμμία αγωνία, απλώς η θεία πλάνταξε στο κλάμα γιατί φοβότανε μήπως και δεν ξανάβλεπε στην τηλεόραση την Μεγάλη Παρασκευή το πλάνο της κυρίας Γκερέκου με τον Τόλη να παρακολουθούν την πομπή του επιταφίου.

ΤΟ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ!

Την Κυριακή που πέρασε (13 Φεβρουαρίου) είχα δημοσιεύσει την πολύ δυσάρεστη είδηση που αφορούσε στην μητέρα του δημοσιογράφου Μάνου Μπανασάκη, η οποία βρέθηκε ξημερώματα Σαββάτου πολύ σοβαρά τραυματισμένη, όταν δυο αλλοδαποί της «διέλυσαν» το πρόσωπο επιχειρώντας να της αρπάξουν την τσάντα.

Το θέμα «σκάει» στα κανάλια Πέμπτη. Σήμερα και γνωρίζοντας πολύ καλά πια ότι η υγεία της κυρίας Μπανασάκη είναι σε καλό δρόμο, παρακολουθώντας το «σφυροκόπημα» των πληροφοριών (αν δεν γνώριζα «από πρώτο χέρι» τι συνέβη στην γυναίκα), θα έμενα με τις εξής απορίες:

ΠΟΙΟΙ τελικά την χτύπησαν; Αλβανοί; Πακιστανοί; Ιρανοί; Ιρακινοί; Ή η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ; (Μαροκινοί την χτύπησαν αλλά τους αφήσανε στην απέξω).

Αν όμως πάλι ήταν χτύπημα των Ταλιμπάν γιατί το ανέδειξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όχι η Μαρία Καρχηλάκη;

ΠΟΣΑ τελικά κατάγματα υπέστη; Για 14 κατάγματα μιλούσε ο γιός, σε 18 τα ανέβαζαν οι τίτλοι στα ρεπορτάζ (Σκεφτόμουνα χωρίς να το θέλω την τραυματισμένη κυρία και τι θα ένιωθε αν άκουγε τηλεόραση με μπανταρισμένο πρόσωπο).

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΖΥΓΙΖΕΙ; Συγκεχυμένες πάλι οι πληροφορίες του σωματότυπου της γυναίκας. Αλλού άκουγα για μια 53 χρονη που ζύγιζε 45 κιλά (!!!), αλλού για μία γυναίκα που «σύμφωνα με τις περιγραφές» είναι 55 κιλά (δέκα κιλά συν με ένα ζαπ είναι πολλά) ενώ το ύψος της «ανεβοκατέβαινε» πάλι από κανάλι σε κανάλι.

Η γυναίκα, επειδή την είδα στην θάλασσα το καλοκαίρι, είναι κομψότατη, φυσιολογικού βάρους και ύψους. Απλώς ο θεός να μην αξιώνει άνθρωπο να ακούει τον σωματότυπό του να λανσάρεται ως θέμα του αστυνομικού ρεπορτάζ, τι να λέμε.

(Από προχθές η θεία Ασημούλα πριν πάει Κυψέλη να δει την συννυφάδα της, ντύνεται «θύμα». Σετάρει εσώρουχο, παπούτσι – τσάντα και καλσόν στο χρώμα του δέρματος γιατί δεν έχει χειρότερη κατακραυγή από το να «παίζει» περιγραφή της σε μεσημεριανό, με ασετάριστο στηθόδεσμο και την κουνιάδα της, που ποτέ δεν χώνεψε, να παρεμβαίνει σε τηλεφωνική).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΚ!

Η Γκαλένα μαζί με την Ευγενία;;; Και θέλετε να μείνει ασχολίαστο;;; Πόσο τέλεια θα περνάνε τα απογεύματα όταν με το καλό θα ξεκινήσει το dancing; Απο κριτής η Γκαλένα, συμπαρουσιάστρια της Ευγενίας;;; Και η Έρρικα στην κριτική επιτροπή;;; Η εξελίξεις καυτές για όσες συναντιόμαστε σε κομμωτήριο. Η Ευγενία πότε έμαθε άραγε ότι δεν θα είναι μόνη της; Η Έρρικα το ήξερε ΚΑΙ από πότε;

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά μου τηλεφώνησε προχθές ένας συνάδελφος απλήρωτος, που πάσχει την τελευταία εβδομάδα από πονόδοντο.

Εξαιτίας της απληρωσιάς, βάζει στο δόντι ούζο και κάνει πλύσεις με ρακί. Όταν έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο (τελείωσε το ούζο), πήγε να μάθει πόσα δικαιολογεί το ταμείο μας για σφράγισμα.
24 ευρώ λέει. Καλέ;;; 24 ευρώ είναι για δυο μπέργκερ, μια κόκα κόλα, ένα νερό για το απόγευμα και ένα πακέτο τσιγάρα. Έτσι που πάμε θα παίρνουμε και προσφορά από κτηνίατρους. Το πολύ- πολύ, στο σχήμα να μην πετύχει το δόντι, αλλά δεν βαριέστε, την δουλειά του να κάνει και δεν θα σκάσω αν βγει πιο μυτερό!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης