Μετά από την προειδοποίηση της UEFA το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) προς φιλάθλους, εν όψει του αποψινού τελικού του Conference League ότι «απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα» «εξαφανίζονται» από το app στο κινητό κάποια από τα μπλε εισιτήρια που είχαν πάει σε Έλληνες φιλάθλους.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοσπονδία είχε τονίσει – ρητά – ότι αν οι φίλαθλοι με μπλε εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο, με την UEFA να δίνει συνέχεια στις οδηγίες της ενόψει του τελικού του Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου επτά ώρες πριν τη σέντρα, υπήρξαν μαρτυρίες από κάποιους Έλληνες φιλάθλους, που είδαν τα εισιτήρια να «εξαφανίζονται» από την εφαρμογή στο κινητό τους.

Αφορά εισιτήρια τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, δηλαδή, την UEFA, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές, όπως για παράδειγμα πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων κτλ.

Τα εισιτήρια αυτά η UEFA άρχισε να τα ακυρώνει με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς, κυρίως Έλληνες που έχουν στην κατοχή τους τέτοια εισιτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 600 τα εισιτήρια που ακυρώθηκαν 

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι «περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτηκαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Η Αστυνομία ενημέρωσε πως «κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης