Στο πένθος έχει βυθιστεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ και η οικογένεια του, που βιώνουν εδώ και λίγες μέρες μια τραγωδία. Ο 53χρονος παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Νέα Καληδονία, αποκάλυψε ότι έχασε τον ανιψιό και την ανιψιά του στις βίαιες συγκρούσεις που γίνονται στην περιοχή και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε επτά άομα.

Σήμερα Δευτέρα, ήταν καλεσμένος να μιλήσει στο μικρόφωνο του Europe 1 για τις βίαιες συγκρούσεις που συγκλονίζουν τη Νέα Καληδονία εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Κριστιάν Καρεμπέ εξέφρασε τον πόνο και την αγανάκτησή του για τις συγκρούσεις, αποκαλύπτοντας με συγκίνηση ότι έχασε τον ανιψιό και την ανιψιά του, όπως αναφέρει το gala.fr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό και παρέμεινα σιωπηλός. Επειδή βρίσκομαι σε πένθος. Δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι», είπε ο Καρεμπέ και πρόσθεσε με εύλογη αγανάκτηση: «Πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες για αυτές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης