Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ιδιαίτερα ότι η OPAP Arena ήταν η μοναδική έδρα στην οποία δεν επιβλήθηκε η παραμικρή τιμωρία, αλλά και ταυτόχρονα η μοναδική αήττητη στη Super League.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που γέμισαν ασφυκτικά την OPAP Arena και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την OPAP Arena να είναι η μοναδική αήττητη έδρα στις εγχώριες διοργανώσεις και η μοναδική που δεν έμεινε ποτέ άδεια, είτε ολόκληρη είτε ένα μέρος της, λόγω κάποιας τιμωρίας. Ένα ακόμη παράσημο για τους οπαδούς και το σύνολο του οργανισμού της ΑΕΚ.

Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει αυτήν τη στιγμή την ισχύ της ΑΕΚ στα πεδία της μαζικής παρουσίας οπαδών και της ενότητας ομάδας και κόσμου. Αυτός ο δεσμός ψυχής, όπως επιβεβαιώθηκε με εκκωφαντικό τρόπο και το τελευταίο βράδυ της φετινής σεζόν, δεν σπάει με τίποτα και δεν μπορεί να απειληθεί από κανέναν!

Η ΑΕΚ της OPAP Arena, της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι μία άλλη ΑΕΚ! Κι αυτό δεν το νιώθουμε μόνο εμείς οι ΑΕΚτσήδες. Το νιώθουν και οι ανταγωνιστές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κανονικό ποδόσφαιρο, αυτό που πάλεψε η ΑΕΚ να επαναφέρει στην Ελλάδα, υπάρχουν και ατυχείς στιγμές και συγκυρίες. Αλλά για αυτήν την ΑΕΚ δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα! Με τη δύναμη που μας δίνετε, κοιτάμε μόνο μπροστά!

Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις και το πώς θα υλοποιήσουμε τους επόμενους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε δίπλα μας για να τους πετύχουμε.

Και πάλι σας ευχαριστούμε!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης