Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 9:30 το βράδυ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί η αιτία. Η εταιρεία «Γιαννίτσης» είναι αυτή που εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που καταγγέλθηκε από τους γονείς μαθητών για μαζική τροφική δηλητηρίαση.

Η εταιρεία από την προηγούμενη Παρασκευή 17 Μαΐου είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων και είχε δεχτεί καταγγελίες μετά τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών από τα σχολικά γεύματα που διανέμει. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, τον ΟΠΕΚΑ, τον ΕΦΕΤ και τον ΕΟΔΥ, ενώ τις καταγγελίες διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας την παραγγελία για τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο της περιοχής το οποίο φέρεται να εμπλεκόταν σε μαζική δηλητηρίαση παιδιών. 

«Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του  συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής  τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά», αναγράφεται στην παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης