Πανέτοιμοι για το clasico της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00, Novasports Prime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα κρίνει τον εφετινό πρωταθλητή στη Super League, είναι τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ.

Ως γνωστόν o δικέφαλος του Βορρά θέλει πάση θυσία το τρίποντο στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διαφορετική περίπτωση, ήτοι αν χάσει ή φέρει ισοπαλία η ομάδα του Λουτσέσκου λογικά θα δει την ΑΕΚ να την προσπερνάει στη βαθμολογία και να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κούπα, καθώς το συγκρότημα του Αλμέιδα έχει θεωρητικά εύκολο έργο, υποδεχόμενο στην «Opap Arena» τη Λαμία.

Από τη μεριά τους άπαντες στον Άρη είναι αποφασισμένοι να παίξουν για την ιστορία της ομάδας, διεκδικώντας τη νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν το ιστορικό για το σύλλογο ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, με τον 54χρονο Έλληνα τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή.

Δύο επιστροφές για τον Μάντζιο

Δεδομένα και σε σχέση με το προ ημερών ματς στη Λαμία, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ Εμβοντό, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Ερωτηματικά υπάρχουν για την ετοιμότητα των Φραν Βέλεθ και Νέβεν Τζούρασεκ, αν και το πιθανότερο είναι αμφότεροι να προφυλαχθούν ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (Σάββατο 25/5, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Ομοίως και ο Λουτσέσκου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, εν όψει τη μονομαχία με τον Άρη, καθώς ούτε και εκείνος ανακοίνωσε αποστολή.

Εκτός μόνο λόγω καρτών Κουλιεράκης

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είναι όλοι διαθέσιμοι για την επικείμενη μάχη, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι «ασπρόμαυροι» ομάδα αναχώρησαν με προορισμό γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου και θα διανυκτερεύσουν, πριν το καθοριστικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ (77 βαθμοί) κερδίσει τον Άρη – για πρώτη φορά φέτος – τότε θα είναι σίγουρα πρώτος, ανεξάρτητα του τι θα κάνει την ίδια ώρα η ΑΕΚ (75 βαθμοί) που υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena.

Σε περίπτωση, όμως, που η Ένωση κερδίσει κι οι «ασπρόμαυροι» δε φύγουν με το «τρίποντο» από του Χαριλάου, τότε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, καθώς υπερτερεί του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης