Η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στην πόλη της Λάρισας, με τίτλο  «Υγεία Πνευμόνων».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 19.00 – 20.30  στο Αμφιθέατρο «Κατσίγρα» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με διαδικτυακή μετάδοση στα κανάλια του φορέα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αποτελεί την δεύτερη δια ζώσης ενημερωτική συνάντηση μιας πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υγεία των πνευμόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εκδήλωση έχει υβριδικό χαρακτήρα και εντάσσεται στην πρωτοβουλία “Υγεία Πνευμόνων” της FairLife L.C.C,  η οποία επεκτείνει τις δράσεις της σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας σε μια προσπάθεια που αποσκοπεί στη μείωση της θνησιμότητας και στην αύξηση ποσοστών έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου του πνεύμονα στην Ελλάδα μέσω της αυξημένης ευαισθητοποίησης και πρόσβασης σε υπηρεσίες προσυμπτωματικού ελέγχου.

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα αφορούν στην καπνιστική συνήθεια, ως σοβαρό παράγοντα κινδύνου για την υγεία των πνευμόνων, στην αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου και της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και στα νεότερα δεδομένα για τον πρώιμο και μεταστατικό καρκίνο του πνεύμονα. Ξεχωριστή σημασία θα αποτελέσουν τα αντικαπνιστικά μηνύματα των μικρών μαθητών καθώς και η βιωματική εμπειρία ασθενών που ζουν με τη νόσο. Στην εκδήλωση συμμετέχουν 14 ομιλητές μεταξύ των οποίων είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας, εκπρόσωποι φορέων από την επιστημονική, ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και των ασθενών.

Κάντε την εγγραφή σας και παρακολουθήστε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: https://fairlifelcc.com/ygeia-pneymonon-larisa/eggrafi/#dia-zosis

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: https://fairlifelcc.com/ygeia-pneymonon-larisa/eggrafi/#online

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης