Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο8) τον αγώνα του με τον Άλεξ ντε Μινόρ (Νο11), για τη φάση των «16» του Rome Masters.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Αυστραλό και επικρατώντας με 6-1-, 6-2 πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος αντίπαλος για τον «Στεφ» είναι ο Χιλιανός Νικολάς Τζάρι, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη με έπαθλο μία θέση στην τετράδα του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια στο κορτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Μετρώντας 10 νίκες στις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις του με τον Αυστραλό ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του, αφού έφτασε στο 4-1 με δύο break και κατόπιν δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο σετ με 6-1 μέσα σε 23 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο σετ, με τον «Στεφ» να κάνει ο,τι θέλει στο κορτ απέναντι σε έναν Ντε Μινόρ που δεν μπορούσε με τίποτα να τον κοντράρει.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Τσιτσιπάς έσπασε και πάλι δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του, έφτασε στο 4-1 για να κλείσει το σετ και το παιχνίδι με 6-2 games.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης