Σε γνωστό ραδιόφωνο της Αθήνας έδωσε συνέντευξη η Άννα Βίσση και αναφέρθηκε σε ένα επικείμενο ταξίδι που ετοιμάζει αλλά και στο φιλανθρωπικό της έργο.

«Την άλλη εβδομάδα θα πάω στην Κένυα σε ένα μικρό χωριό, θα μας φιλοξενήσει ο Μητροπολίτης. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό οργανισμό, «Σοφία για τα Παιδιά» λέγεται, από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κύπρο ξεκινά όλο αυτό το πράγμα. Πάμε μια παρέα ανθρώπων εκεί που θα τους κάνω μια συναυλία να μαζευτούν λεφτά για να χτιστεί ένα ορφανοτροφείο για κάποια παιδάκια, αυτές τις φατσούλες που βλέπουμε και στεναχωριόμαστε. Αποφάσισα ενεργά να δώσω κάτι που μπορώ μέσα από τη φωνή μου. Δεν ήθελα απλά να τραγουδήσω εδώ και να στείλω τα λεφτά αλλά να πάω και να δω για ποιους τραγουδάω και γιατί το κάνω» δήλωσε η Βίσση στο Sfera 102,2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συναυλία της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού:

«Ήταν εμπειρία ζωής. Ήταν μια παλιά μου ανάγκη και δεν στήσαμε κάτι που το σκεφτήκαμε και πάρα πολύ. Μαζευτήκαμε με τους μουσικούς και πήγαμε. Ούτε το έκανα για να εισπράξω ένα μπράβο, εγώ το αισθάνθηκα, ήθελα να δώσω χαρά και να πάρω κάτι που ήταν μάθημα ζωής. Η επαφή που είχαμε ήταν απίστευτη, πολύ βαθιά και πολύ ειλικρινής. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ξέρεις, δεν είπαμε πολλά λόγια, τους τραγούδησα, μου ζητάγανε τραγούδια και τα έλεγα. Το πιο συγκινητικό ήταν που δεχτήκανε κάποιες κοπέλες, κάποιες γυναίκες, μάνες, να μου μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς να κρύψουν τα πρόσωπά τους και αυτά τα πράγματα θέλω να τα δείξω για να βλέπουν κάποιοι άνθρωποι που είναι στα σπίτια τους ζεστά και ήσυχα και άνετα πως περνάνε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Πρέπει να βλέπουν τις αλήθειες».

Για την «Κιβωτό του Κόσμου»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έμαθα ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από τον πατέρα που έχει την “Κιβωτό” και την έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά και ο κόσμος το ξέρει και αυτό έχει φανεί. Έζησα μια ολόκληρη μέρα εκεί, στο νηπιαγωγείο, παίξαμε με τα παιδιά, τραγουδήσαμε και θα τα δείτε όλα αυτά. Αυτή η εικόνα που θα δείτε λέει πολλά».

Τώρα που έχει κάμερες να την «κυνηγάνε» παντού για το δικό της reality πρέπει να υπάρχει και υλικό.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα λέγεται το reality της Βίσση;

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης