Ελάτε στο EA Challenge, το θεσμό του gaming που θα πραγματοποιηθεί 19 & 20 Φεβρουαρίου στο μουσικό κατάστημα Metropolis (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα, 4ος όροφος) και γίνετε οι πρώτοι σε όλη την Ελλάδα που θα δοκιμάσετε κάποιους από τους πιο αναμενόμενους τίτλους του 2011, Shift 2 Unleashed – τη συνέχεια του Need for SpeedShift –  Dragon Age ΙΙ και Bulletstorm.

Πιο συγκεκριμένα, στο Community Day της ΕΑ Hellas που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να παίξετε τους παραπάνω τίτλους σε πρώτη αποκλειστικότητα, για την ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επίσης, μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στα διαγωνιστικά μέρη του EA Challenge όπου οι διαγωνιζόμενοι θα συναγωνιστούν για τα παρακάτω έπαθλα:

νικητές EA SPORTSTM FIFA 11,:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • 1η θέση 600€
  • 2η θέση 400€
  • 3η θέση 300€
  • 4η θέση 100€

νικητές Need For SpeedTM Hot Pursuit:

150€ για τους δύο πρώτους νικητές του Σαββάτου και της Κυριακής, αντίστοιχα. 

Και φυσικά η EA Hellas δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο καθώς όλοι όσοι βρεθούν στο EA Challenge θα κληρωθούν για πέντε Dead Space 2  στο format που επιθυμούν (PS3 ή XBOX 360).

Μπείτε τώρα στο www.eachallenge.gr, δηλώστε συμμετοχή και μάθετε κάθε εξέλιξη και είδηση για το θεσμό, αυτό, του gaming!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης