Ένα εξαιρετικά συγκινητικό γράμμα έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα, με το οποίο απευθύνεται στις δύο κόρες του, τη 10χρονη Μαλία και την 7χρονη Σάσα.

Σε αυτό αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να «οδηγήσει την οικογένειά του σε αυτή την περιπέτεια», αλλά μιλάει και για το γεγονός ότι τον ενέπνευσαν να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γράμμα θα διανεμηθεί την Κυριακή με τις εφημερίδες, μέσα σε ένα ένθετο περιοδικό αφιερωμένο στον Ομπάμα, δύο ημέρες πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Όλοι αυτοί οι μήνες δεν πρέπει να ήταν ιδιαίτερα εύκολοι για εσάς, αν και πρέπει να το διασκεδάσατε στα ταξίδια που κάναμε τρώγοντας ό,τι σας άρεσε. Βέβαια δεν θα έπρεπε να σας αφήσω. Η υπόσχεση να σας αγοράσουμε ένα νέο κουτάβι σίγουρα δεν αναπληρώνει όλες αυτές τις ημέρες που έχουμε χάσει», αναφέρει ο Ομπάμα στο γράμμα που δημοσιεύεται στη σελίδατου περιοδικού “Parade”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξηγεί ότι αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος, για όσα θέλει να πετύχουν οι ίδιες και όλα τα παιδιά της Αμερικής.

«Κάποτε νόμιζα πως η ζωή μου ήταν δική μου, όμως όταν σας απέκτησα κατάλαβα, ότι η ζωή μου θα ήταν ένα τίποτα εάν δεν κατάφερνα να εξασφαλίσω την ευτυχία σας και το να έχετε όλες τις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας», τόνισε.

Το γράμμα ολοκληρώνεται με ένα προσωπικό μήνυμά του. «Είμαι περήφανος για εσάς. Σας αγαπώ περισσότερο απ’ όσο θα μάθετε ποτέ. Σας είμαι ευγνώμων για την καθημερινή υπομονή, ευγένεια και αυτοπεποίθηση, αλλά και για το χιούμορ σας. Με αγάπη, ο πατέρας σας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης