Με αφορμή την βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οκτώ κορυφαίοι προπονητές έπλεξαν το εγκώμιο του Γερμανού πρώην εθνικού εκλέκτορα.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Σάαφ, προπονητής της Βέρντερ Βρέμης είπε ότι τον έχει επηρεάσει ο τρόπος που επέλεγε να στήσει την ομάδα του, σύστημα που αποκαλούσε «ελεγχόμενη επίθεση». Ο Μόρτεν Όλσεν, προπονητής της Εθνικής Δανίας τον αποκάλεσε προπονητή υψηλού επιπέδου με έργο σαράντα σχεδόν χρόνων με εντελώς προσωπικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ότμαρ Χίτσφελντ, προπονητή της Εθνικής Ελβετίας, δεν παύει να αποτελεί μια χαρισματική προσωπικότητα που οδήγησε τις ομάδες του στην κορυφή. Ο Μπερτ φαν Μάρβαϊκ εστιάστηκε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων του 2004 στην Πορτογαλία.

Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, προπονητής της Εθνικής ΕΪΡΕ τόνισε ότι ο Ρεχάγκελ είναι μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα και θα θυμάται για πάντα τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Γερμανία. Για τον Γκους Χίντινκ, προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, είναι ένας προπονητής με όραμα και συνεχείς στόχους.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι, προπονητής της Εθνικής Ιταλίας θεωρεί ότι ο Ότο Ρεχάγκελ αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία των πιο επιτυχημένων προπονητών ποδοσφαίρου. Το εγκώμιο του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας έπλεξε και ο Γιόακιμ Λεβ, προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο οποίος δήλωσε ότι η προσφορά του είναι τεράστια τόσο στο γερμανικό όσο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τίμησε το παρελθόν, απέδειξε ότι έχει μέλλον, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011, 16:53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης