Ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των «Παλαιοχριστιανών», υποστήριξε ότι ο πελάτης του κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί.

Επίσης,ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως «τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση». Επιπλέον, ο κ Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κι ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος προέτρεψε τον πελάτη του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με την μητέρα τους.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Εντωμεταξύ ο ίδιος ο 45χρονος φέρεται να δήλωσε – σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν από τηλεοπτικό κανάλι – ότι υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής πριν ακόμα μπει στην Βουλή. Ειδικότερα, φαίνεται να αυτοπροσδιορίστηκε ως το «δεξί χέρι» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της «Χρυσής Αυγής» και συγκεκριμένα του Ηλία Παναγιώταρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης