ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΔΥΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ “ΜΟΔΙΣΤΡΑΣ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΛΟΝΗΤΗ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ.

Το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου και της Ντέπυς Γκολεμά αποτελούσε σαφώς είδηση για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η θέση της Μαρίας Χούκλη ως κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έμοιαζε να “πριονίζεται”…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Πηνελόπη Γαβρά, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου, εφέρετο ως έτοιμη να αναλάβει δράση με το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας του καθημερινού βασικού δελτίου της κρατικής.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, έστειλε επιστολή στον Ελεύθερο τύπο, την οποία κοινοποίησε στα μέσα, ότι η κυρία Χούκλη παραμένει ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου και ότι δεν τίθεται πρόβλημα στη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση.

Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ, απάντησε επίσης με επιστολή στην Ντέπυ Γκολεμά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εργασιακή της σχέση με τη δημόσια τηλεόραση.

Αυτά που γράφω δημοσιοποιήθηκαν.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ…

Φυσικά “καπνός χωρίς φωτιά”… δεν υπάρχει. Κατ’ αρχάς, να πούμε ότι τόσο η Μαρία Χούκλη όσο και η Πηνελόπη Γαβρά είναι άριστες σ’ αυτό που κάνουν.

Προσωπικώς εμένα μου αρέσει περισσότερο η Πηνελόπη, στην παρουσίαση αλλά… σε πολλούς άλλους αρέσει η Χούκλη.

Η Πηνελόπη, όλοι γνωρίζουν ότι πολιτικά έχει εκτεθεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Πώς, δηλαδή, όλοι ξέρουμε ότι η Έλλη Στάη υποστήριζε το Πασόκ, ε… η Πηνελόπη υπήρξε ακόμη πιο στρατευμένη στο κόμμα της Ν.Δ. Δεν το έκρυψε και ποτέ άλλωστε… μην σας πω ότι… κάποια εποχή εξ’αιτίας πιθανόν της εμπλοκής της περιθωριοποιήθηκε κιόλας. Για μεγάλο μάλιστα διάστημα εργάστηκε στο γραφείο τύπου της Ρηγίλλης, αποκτώντας άριστες σχέσεις με πρωτοκλασάτα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας και λίγο μετά τις εκλογές ανέλαβε το δελτίο του Σαββατοκύριακου της κρατικής. Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, θα μπορούσε να το παρουσιάζει και επί κυβερνήσεως Πασόκ. Απλώς, ξέρετε… πως είναι αυτά…

Εγώ, λοιπόν, κρίνω ότι… δεν είναι τίποτα τυχαίο όταν βγαίνει στη δημοσιότητα. Αυτά που γράφω τα ξέρει όλη η πιάτσα. Όπως η πιάτσα ξέρει το τί πιέσεις ασκούνται από αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες εξουσίας στους ανθρώπους που επιλέγουν πρόσωπα ή παίρνουν αποφάσεις για παραγωγές.

Στη δημόσια τηλεόραση, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα γίνεται “ο γάμος της μαϊμούς”…. Άρα, το πρώτο συμπέρασμα που εγώ βγάζω προς το παρόν είναι ότι, οι δύο κυρίες βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων ως παράπλευρες απώλειες πιέσεων που ασκούν “κύκλοι εξουσίας” !!!.

(Καλά… αφεντικό πόσο επιστημονικά μπορώ να διατυπώνω, όταν θέλω, το κουτσομπολιό που γίνεται στα καφενεία των καναλιών);

Πάντως, αν ο Γιάννης Παπουτσάνης πάει στην κρατική… ευνοείται η Μαρία Χούκλη, καθώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος την πιστεύει εξαιρετικά. Θυμάμαι ότι όταν είχε μεταγραφεί ο Παπουτσάνης στον ΣΚΑΪ, το 2006, είχε επιχειρήσει να πείσει και τη Μαρία να τον ακολουθήσει στο εγχείρημα. Ευτυχώς, για τη Χούκλη που δεν το έπραξε τότε. 

Αυτά περί κρατικής και κουτσομπολιού… 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΚ…

Αφεντικό, σε ενημερώνω, γιατί νοιώθω ότι είσαι απασχολημένος με την τρομοκρατία και δεν έχεις προλάβει να ενημερωθείς, για τον “ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑΣ”.

Γράφτηκε καλέ στο Yupi.gr… ό,τι η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε ΔΙΚΟ ΤΗΣ ενδυματολόγο. Κομμωτή, όχι δεν ζήτησε άλλον. Έχει το Δημήτρη Γιαννέτο που χτενίζει όλα τα εξτένσιονς των καναλιών. Τον ίδιον έχει η Ναταλία, τον ίδιο η Φαίη, τον ίδιο η Μαριέττα και άλλες 53 τηλεπερσόνες…

Αποτέλεσμα του δημοσιεύματος του συγκεκριμένου;;;;… Δεν θες να μάθεις, η Ναταλία Γερμανού, έκανε σε μας τηλεφωνική παρέμβαση διάψευσης του δημοσιεύματος που είχε υπογράψει ο φίλος της και παραλίγο αρχισυντάκτης της Νίκος Γεωργιάδης, την ώρα που τον Γεωργιάδη τον είχαμε στην γραμμή… Την ίδια στιγμή στο κοντρόλ τηλεφωνούσε ο ενδυματολόγος της Ναταλίας… Μια “κουλή” συνάδελφος… έγραψε λάθος το τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να τον καλεί ο Στρατής Λιμνιός, να μην απαντάει και να νομίζουν στο δικό μας κοντρόλ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ…. Αυτός όμως ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ, αλλά κάπου ήθελε να ξεσπάσει… Αφού εμείς τον ψάχναμε σε λάθος κινητό… αυτός πήρε τηλέφωνο τους απέναντι και βγήκε στη ΛΑΜΠΙΡΗ !!!!… 

Εν τω μεταξύ… αφεντικό, άκου… πριν ΞΕΣΠΑΣΟΥΝΕ όλα αυτά τα οποία προκάλεσε ο Στάθης Παπούλιας, ο οποίος ανέδειξε το θέμα από το yupi, o Γιάννης Τσεκλένης, με συνέντευξη που έδωσε ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, την ΚΙΜ… ακύρωσε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σχεδιαστές… Δείτε το βιντεάκι της Κιμ…. Αποτέλεσμα… Έχουμε ζητήσει παρεμβάσεις από το ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΑΤΗ, (θα πρέπει για λίγο να σταματήσει να κάνει τσουλήθρα ή τραμπολίνο… για να απαντήσει στον Τσεκλένη που τον είπε “διασκεδαστή”…), ψάχνουμε τον Ασλάνη… στον οποίο ο Τσεκλένης δεν θα εμπιστευότανε ούτε κουβαρίστρα…, αναζητούμε τον Νίκο– Τάκη… ΣΕΙΕΤΑΙ σου λέω ΚΑΙ Η ΣΟΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΙΖ….

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ… τώρα… δεν χρειάζεται να σου τα πω… σου έχω φυλαγμένο οπτικό υλικό από την συνέντευξη που της έκανα… Τρεις φορές την ημέρα σεξ χρειάζεται, ένα χρυσό ρόλεξ της χάρισε ένας “πλούσιος” με μπριγιάν, (της έταξα όμως να το πάμε σε εκτιμητή για να διαπιστώσουμε μήπως είναι κινέζικο. Θέλω να σου πω ότι η Πετρούλα με λάτρεψε για την ιδέα μου, διότι όπως μου είπε μπορεί να είναι “λεχρίτης” ο τύπος…. Επίσης έχει στολή “μπατσίνας” από σεξ σοπ στο σπίτι της…, ψηφίζει τον Ψαριανό, σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στο ΣΤΑΡ, κάνοντας τρισχαριτωμένα σχόλια… και όταν μια φορά τσακώθηκε με το φίλο της, πήγε να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι του, αλλά εκείνος την άρπαξε από το μαλλί και της έκανε ανελέητο σεξ… σε σημείο που καπνίσανε ακόμη και οι γείτονες!!!!!!

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!!!! ΜΑΛΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!

ΚΟΥΙΖ: 

Ποια Ξανθιά, (βαμμένη) γραμματεύς διευθυντικού στελέχους καναλιού… βάζει τον καφέ στην καφετιέρα… αλλά ξεχνάει να πατήσει το κουμπί για να τρέξει το νερό;;;;

Το διευθυντικό στέλεχος περίμενε… ξαναπερίμενε… ματαξαναπερίμενε… καφέ… αλλά που… Το “κουμπί” απάτητο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης