Γιατροί, Νοσηλευτικό προσωπικό, διοίκηση, πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες παρέστησαν στην κοπή της πίτας στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ ενώ συγκινητική ήταν η παρουσία της Μαρί Λουιζ Νικολαΐδη, κόρη της δωρήτριας του νοσοκομείου κ Αλίκης Περρώτη, καθώς και ο εκπρόσωπος της, Ιωάννης Ζήκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Τομπούλογλου, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αντώνης Αυγερινός και άλλοι επίσημοι.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και επικεφαλής του Χειρουργικού Τμήματος, Μιλτιάδης Παπασταματίου, στον χαιρετισμό του  αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του τελευταίου τετραμήνου που ασκεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου όπως και στις προοπτικές που προκύπτουν με τα σημερινά δεδομένα.

O Διοικητής του Νοσοκομείου, Μιλτιάδης Παπασταματίου

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με χαρά και άψογη οργάνωση κόψαμε την πίτα του ΓΝΝΙ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ 2024 όλοι μαζί το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Τεχνικό, Παραιατρικό και βοηθητικό προσωπικό. Την ευλογία του μας έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ. Μαζί του ήταν ο Πρωτοσύγγελος Πατέρας Επιφάνιος κ ο Γενικός Πατέρας Τιμόθεος καθώς κ σεβαστοί Πατέρες. Τιμή μας η παρουσία της κ.Μαρί Λουιζ Νικολαΐδη,κόρη της Δωρήτριας του Νοσοκομείου κας Αλίκης Περρώτη ,καθώς και ο εκπρόσωπος της κ . Ιωάννης Ζήκος. Η κ.Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Η κ.Σοφία Αλυμάρα Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Ο Dr.Αντώνιος Αυγερινός Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Ο κ. Μανούρης Παναγιώτης Δήμαρχος Ν.Ιωνίας Ο κ. Τομπούλογλου Ιωάννης Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χάλκηδόνας Η κ. Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Η κ.Αθηνά Λίνου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ο κ. Ιωάννης Λαζαρίδης Αντιδήμαρχος Ν.Ιωνίας Ο κ.Μανώλης Διαγούμας Αντιδήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Ο κ.Ιωάννης Λουκιδέλης Εντεταλμένος Σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Η κ. Μάρθα Σαμαρά Μέλος της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής κ Ισότητας της Ν.Δ. Ο κ.Γεώργιος Σκούμας Γραμματέας του Ε.Ε.Σ. Ο κ.Λουκάς Χριστοδούλου Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ των Σπαρτιατών Ο κ.Χρήστος Μωησιάδης Πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου “Αργοναύτες” Η κ.Κεντρωτή Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμάχια καθώς κ ο κ. Γιώργος Κινλής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης