Η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρ, ο οποίος θα επιστρέψει στη Βραζιλία το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2027 και θα ενταχθεί στην «Galo», μετά την λήξη των υποχρεώσεων του με το τριφύλλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιστρέφει», «Κλωσόρισες στο σπίτι Μπερνάρ» και «Έφτασε ως παιδί στο, άφησε το όνομά του στην ιστορία της Ατλέτικο Μινέιρο, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και τώρα επιστρέφει για ένα νέο μεγάλο κύκλο», ανέφερε επίσης.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα κάνει την επιστροφή του στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο «στα μέσα της χρονιάς». Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2011 με την Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κέρδισε το Copa Libertadores, δύο χρόνια αργότερα μαζί με τον Ροναλντίνιο.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με ρεκόρ πώλησης για τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο Μπερνάρ έπαιξε επίσης τρεις σεζόν στην αγγλική Premier League και συγκεκριμένα στην Έβερτον (2018-2021), άλλη μία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Σάρτζα FC), προτού ενταχθεί στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, ξεκίνησε το τουρνουά ως αλλαγή, αλλά πήρε τη θέση του τραυματία Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της ιστορικής συντριβής 7-1 στον ημιτελικό εναντίον της Γερμανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης