Ένας 43χρονος από την Πάτρα συνελήφθη κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Στο πρόσωπο μιας… 13χρονης, που θα μπορούσε να ήταν κόρη του, έβλεπε μια γυναίκα που θα «ικανοποιούσε τις γενετήσιες ορμές του».

Όμως δεν είχε υπολογίσει τον πατέρα της ανήλικης που ανακάλυψε τις συνομιλίες στο Instagram και προσποιήθηκε ότι ήταν η κόρη του, προκειμένου να συνεχιστεί η επαφή και να παγιδεύσει τον 43χρονο. Το σχέδιο του πέτυχε… Το «ερωτικό» ραντεβού κλείστηκε σε ένα φιλικό σπίτι του παιδιού στην περιοχή του Πειραιά και ο 43χρονος κρατώντας ένα σακίδιο μπήκε μέσα. Μόνο που αντί για το μικρό κοριτσάκι είδε τον πατέρα της και αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον περίμεναν για να του περάσουν χειροπέδες. «Κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Με εισαγγελική παραγγελία έγινε έρευνα και στο σπίτι του και στο αυτοκίνητο του στην Πάτρα όπου «μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας φέρεται να είπε ότι «τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω της εφαρμογής INSTAGRAM γυναίκες και ανήλικες κορίτσια, επιδεικνύοντας ανάλογη συμπεριφορά, για να ικανοποιεί τις γενετήσιες ορμές του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα οι συσκευές εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και προφυλακίστηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης