Με αρκετά αποκαλυπτική διάθεση, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο στη ραδιοφωνική της εκπομπή και, εκτός από τις προσωπικές της σχέσεις, αναφέρθηκε και σε ένα πολύ συζητημένο πρόσωπο, τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η Ζέτα είναι καταπληκτική μαγείρισσα. Με έχουν φιλοξενήσει στο Πήλιο (ας μην ανατρέχουμε όμως σε αυτό το παρελθόν). Με την περίφημη γαλοπούλα που φτιάχνω εγώ στον Γεωργαντά και μαζευόμασταν όλοι μαζί τότε πριν από χρόνια, η Ζέτα με έπαιζε “man to man” με τα φαγητά που έφερνε εκείνη. Γιατί πάντα η Ζέτα έφερνε μια τυρόπιτα, μια περίεργη σαλάτα, ένα σουφλέ κι εγώ πήγαινα τη γαλοπούλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε στο Facebook, είπε: «Είχε δημιουργηθεί ένα fake προφίλ Ναταλία Γερμανού στο Facebook με 4.000 φίλους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης, και αναγκάστηκα να του στείλω μήνυμα και να του πω: “Βρε τρελέ, κι εσύ μέσα;”. Δεν το είχα καταλάβει ότι υπήρχε αυτό το προφίλ. Αυτό όμως που με ενόχλησε και το είπα και στο “Μες στην Καλή Χαρά” είναι ότι αυτή έγραφε στο Status πράγματα όπως: “Υπάρχει κρίση στον κόσμο και ο κόσμος πεινάει και πολύ λυπάμαι για αυτό. Εγώ όμως ανανέωσα με το κανάλι για το “Μες στην καλή Χαρά” και το “Chart Show” οπότε είμαι μια χαρά. Να ‘στε όλοι καλά”. Αν το διαβάσει κάποιος, θα θεωρήσει ότι είμαι τρελή. Ευτυχώς, βοήθησαν πολύ τα παιδιά από το Facebook και το Twitter, κάνανε συνέχεια report και ελπίζω να τη στείλαμε. Σας ευχαριστώ πολύ και από τον αέρα του Sfera».

Διαβάστε επίσης: «Στις σχέσεις μου έχω υπάρξει θύτης αλλά και θύμα»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης