Ποινή-χάδι επεβλήθη στην ΚΑΕ ΑΕΚ, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 3.200 ευρώ για τα επεισόδια (ρίψη καπνογόνου στο παρκέ και προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης), στο κλειστό της Ζωφριάς, ενώ με διακόσια ευρώ περισσότερα (3.400) τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Σταύρος Ελληνιάδης δικαιώθηκε, για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, με την αιτιολογία ότι εξύβρισε τους διαιτητές.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Απαλλάσσει την ΑΕΚ ΚΑΕ για την μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό της 29-1-2011 και

2. Επιβάλλει στην ΑΕΚ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και β) για ρίψη καπνογόνου εκτός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 2.200,00€, για το ως άνω αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα αλλά συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, για τα οποία (υβριστικά συνθήματα) όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, πρόστιμο 1.000,00€,

β) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και

γ) για απρεπή συμπεριφορά (φτύσιμο) κατά του Γ΄ διαιτητή του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 30-1-2011.

ΜΑΡΟΥΣΙ

1. Απαλλάσσει την Γ.Σ Αμαρουσίου ΚΑΕ από την κατηγορία για υβριστική συμπεριφορά του αγωνιστικού Διευθυντή της κ. Σταύρου Ελληνιάδη προς τους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Κολοσσό της 29-1-2011 και

2. Απαλλάσσει τον κ. Ελληνιάδη Σταύρο αγωνιστικό Διευθυντή της Γ.Σ. Αμαρουσίου ΚΑΕ, από την κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς κατά των διαιτητών του αγώνα, για τον ως άνω αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης