Η τούρκικη σειρά του Ant1 «Χίλιες και μια νύχτες» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό έφτασε χθες το βράδυ στο τέλος της, που ήταν αίσιο και ευτυχές.

Η αγωνία παρέμεινε στα ύψη μέχρι και το τέλος και εκεί που όλοι περίμεναν το διαζύγιο του Κερέμ με την Μπενού και τον γάμο του Εγκίν με τη Σεχραζάτ, ήρθαν για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω! Η Μπενού ήταν έτοιμη να πετάξει για Αμερική και εκεί πήρε τοπ μεγάλο ρίσκο ο Κερέμ. Μπήκε στο αεροπλάνο, έκατσε δίπλα της και πέταξαν μαζί για Αμερική προκειμένου να κάνουν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από αυτό όμως, επειδή δεν ήθελε να αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις, ο Κερέμ είπε όλη την αλήθεια στη Σεχραζάτ, και της ανακοίνωσε πως αποφάσισε να φύγει από την εταιρεία. Τη στιγμή που μάζευε τα πράγματά του τον είδε ο Ονούρ και οι δύο άνδρες χαιρετήθηκαν δίνοντας απλώς τα χέρια.

Φτάνοντας προς το τέλος της σειράς, η αγωνία κορυφώθηκε.. Η Σεχραζάτ ντύθηκε νύφη και βρέθηκε στο πλευρό του Ενγκίν στο δημαρχείο. Ο γιος της όμως, ο μικρό Καν, έκανε την κίνηση ματ. Πήγε στο σπίτι του Ονούρ και μαζί με την Νιλουφέρ εμφανίστηκαν στο δημαρχείο.. Ο Ενγκίν κατάλαβε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι παρα μόνο να αφήσει την Σεχραζάτ να φύγει, λέγοντας της: «Πήγαινε! Ο Καν έχει δίκιο, αυτή είναι η οικογένειά σου».

Με μάτια δακρυσμένα η Σεχραζάτ έπεσε στην αγκαλιά του Ονούρ και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο του «Χίλιες και μια νύχτες»
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης