ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

(Είδηση από το δελτίο του STAR)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διάκριση» για τη Νάντια Μπουλέ! «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ – ΣΕΦ – ΚΡΕΜ ΜΠΟΥΛΕ!».
Ετοιμάζεται στη Ναύπακτο για το καρναβάλι ειδικό άρμα, αφιερωμένο στον θεσμό του Καλλικράτη και στον θεσμό της μαγειρικής.
Και τώρα αναρωτιέμαι και μοιράζομαι μαζί σας τον προβληματισμό μου. Ποια δικαιωματικά θα έπρεπε να έχει άρμα στο καρναβάλι της Ναυπάκτου; Η Νάντια ή η Ευγενία; Μην αργείτε να απαντάτε, γιατί θα αρχίσω τα διαδικτυακά χαστούκια!

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! Γιατί δεν την κάνουνε «άρμα»; Γιατί στη συγκεκριμένη περιφέρεια ο μπαμπάς της Νάντιας εκλέγεται, άρα η Ευγενία δεν έχει «μέσο». Μήπως όμως, τώρα που το γράφω η Ναύπακτος είναι «λίγη» για την Ευγενία; Αυτό είναι. Αν κάποια προσωπικότητα δικαιούται να παρουσιάσει το Καρναβάλι της Πάτρας, μετά τον Άλκη Στέα, είναι μόνο η Ευγενία. Ελπίζω και εύχομαι να έχουν αντανακλαστικά οι Αρχές του τόπου και να πράξουν τα δέοντα.

ΕΙΔΑ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: Η ΕΛΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή «χωρίς κόσμημα στο δελτίο» νομίζω ότι μόνο τυχαία δεν ήταν. Ωραιότατος φωτισμός, σωστό μακιγιάζ, τηλεοπτικά σωστή για πρώτο δελτίο η επιλογή του λευκού χρώματος, καλή η ροή των ειδήσεων.

ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ : Η διάρκεια. Το βρήκα τεράστιο.

ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ που ναι μεν «πρώτα ονόματα», αλλά θέλω να δω αν η κρατική τηλεόραση αντέχει να φιλοξενεί πρόσωπα «υπεράνω υποψίας». Εκεί για μένα είναι το στοίχημα. Στην αξιοπιστία.
ΤΙ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ;

Η ΣΙΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ στον ΣΚΑΪ είναι «απέναντι» από την ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ… Δείτε τις δύο κυρίες στο ζαπ. Τούτη τη στιγμή το πρόβλημα της Σίας είναι το εξής: Μοιάζει να «ξεπατικώνει τη Στάη». Αυτό αν το αφήσει να εμπεδωθεί ως άποψη, η Κοσσιώνη θα αδικήσει τον εαυτό της, γιατί έχει τη δυνατότητα να εμπεδώσει θέση ως αυτόνομη προσωπικότητα και όχι ως η «μικρή αδελφή της Έλλης» .

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

«Του ψυχίατρου» θα έλεγα. Δεν υπάρχει άτομο, μπρος – πίσω από τις κάμερες που να μη χρειάζεται συνεδρία. Δυστυχώς, θα απεργήσουν οι ψυχίατροι του Ι.Κ.Α., γιατί η μεγάλη «μάζα» για εκεί πάμε. Οι «καλοί» πάλι, είναι πιασμένοι από πέρυσι, άσε που η «βίζιτα παίζει από 50 – έως 150»… Με τις απληρωσιές και με τις ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ… μια καφετζού προτείνω και αυτή από το «ποτάμι και κάτω». Να μαζευτούμε να πάμε. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο οικονομικά, θα μας μείνει και για ένα σουβλάκι στον Ισθμό.

Να πω κάτι. Αυτό με τον «κερατά» το ξέρετε; Το μαθαίνει πάντα τελευταίος. Πλάκα μου κάνετε; Το έχω πάθει εγώ προσωπικώς. Λέγανε… γράφανε… με «φωτογραφίζανε» και εγώ… έκανα παρέλαση χαρούμενη. Τα «διάβαζα» και αναρωτιόμουν «ποια να είναι η πρωταγωνίστρια….;» Φυσικά πρωταγωνιστούσα!

Όμως… όλοι βλέπουν τα «κέρατα» του άλλου, αλλά όχι τα δικά τους…

Δεν είναι της εποχής, αλλά είμαστε περίεργα «τρένα» οι άνθρωποι. Γυαλίζει το μάτι ορισμένων, όταν δίνουν πληροφορίες με ένταση για τις εκπομπές που κόβονται, (για το 10 – 1 δεν το συζητάμε… από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα κάθε φορά που πάνε οι συνεργάτες το πρωί κοιτάνε στον 4ο αν είναι αναμμένο το πορτατίφ), λες και αν κοπούν εκπομπή, εκπομπές ή ζώνες θα πάρουν δώρο μια la prairie χαβιάρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης