Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε εργασίες κηπουρικής. Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως βγήκαν από γειτονική οικία και διανύοντας απόσταση πενήντα μέτρων πέρασαν την ανοιχτή αυλόπορτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς τη μέχρι θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο θάνατος της 50χρονης, μητέρας δύο παιδιών, ήταν ακαριαίος.

Αστυνομικοί συνέλαβαν άμεσα τον 37χρονο ιδιοκτήτη των ζώων και τον οδήγησαν στο τμήμα του Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

Κοινοτάρχης Νεοχωρούδας: «Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους»

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 ο κοινοτάρχης Νεοχωρούδας, της περιοχής στην οποία σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό το μεσημέρι της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε ο Χρήστος Σαραμούρτσης στον ΑΝΤ1 ο εργάτης που ήταν στο σπίτι της 50χρονης για να καθαρίσει τον κήπο της είναι κωφάλαλος και γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε άμεσα την επίθεση των σκυλιών στην άτυχη γυναίκα.

«Είναι κωφάλαλος, είχε και το αλυσοπρίονο και βρισκόταν στην άλλη άκρη του κήπου» είπε.

«Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας» πρόσθεσε ο κ. Σαραμούρτσης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης