Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς σκυλιά φέρεται να πήδηξαν από αυλή σπιτιού και να κατασπάραξαν ζωντανή 50χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) σε περιοχή της Νεοχωρούδας, τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και υπέκυψε στα τραύματα της λίγο αργότερα καθώς τα σκυλιά φέρεται να έπληξαν τη μηριαία αρτηρία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Η άτυχη 50χρονη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε συγκλονισμένοι» λένε οι κάτοικοι της περιοχής – Θρήνος για την 50χρονη

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Νεοχωρούδας από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης, περιγράφει στο ThessToday καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα σήμερα το μεσημέρι.

«Η 50χρονη κλάδευε τον κήπο της με ένα συνεργείο εργατών. Είχε αφήσει τις πόρτες της αυλής ανοιχτές για να διευκολύνει τις εργασίες. Τα άγρια σκυλιά του γείτονα για άγνωστο λόγο φτάσανε στην αυλή και έγινε το μοιραίο. Υποθέτουμε πως το συνεργείο δεν άκουσε κάτι επειδή όλοι φορούσαν ειδικά ακουστικά προστασίας για τα μηχανήματα κλαδέματος. Όταν την είδαν ήταν αργά. Μετά ήρθαν τρία ασθενοφόρα, η γυναίκα όμως είχε καταλήξει» αναφέρει ο κ. Σαραμούρτσης.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλη η κοινότητα είναι ανάστατη. Ήταν μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα» προσθέτει ο πρόεδρος της κοινότητας. «Δεν είχαμε ποτέ ξανά κάποιο παράπονο από κατοίκους για τα συγκεκριμένα σκυλιά ότι ήταν επιθετικά» καταλήγει ο ίδιος.

Κάτοικοι που μίλησαν στο thestival.gr, έκαναν λόγο για ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας. «Το σπίτι της είναι σχεδόν απροσπέλαστο έχει μεγάλη περίφραξη. Κανονικά είναι αδύνατο να πηδήξουν τα σκυλιά. Βγήκε να κάνει εργασίες στην αυλή, είχε ανοιχτές τις πόρτες και αυτά μπήκαν μέσα και την κατασπάραξαν», τονίζουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης