Θλίψη στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει η απώλεια του πρώην αξιωματικού Μιχάλη Ματσάκου ο οποίος σύμφωνα εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας νεκρός σε αμπέλι στην περιοχή της Άρλας. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί εν ζωή, ενώ όπως όλα δείχνουν ο 61χρονος είχε χάσει την αίσθηση του τόπου, αφού σε τηλεφωνική συνομιλία με οικεία του πρόσωπα δεν μπορούσε να τους εξηγήσει πού βρισκόταν.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Πιθανολογείται δε, πως η απώλεια του προσανατολισμού του οφείλεται σε πρόβλημα που προκάλεσε η απορρύθμιση του σακχάρου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, κοντά στο χωριό Άρλα στη Δυτική Αχαΐα, ενώ το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Mercedes, βρισκόταν σε μακρινή απόσταση -περίπου 300 μέτρων- από το σημείο που τον εντόπισαν.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, την Κυριακή για να πάει στο φαρμακείο και έκτοτε αγνοείτο. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του την Δευτέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες, προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50 π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας εξαφανίστηκε την Κυριακή (3/12), επιβαίνοντας στο Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Το πρωί της Δευτέρας φέρεται να απάντησε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα που ακριβώς βρίσκεται.

Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να επικεντρώνονται σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, με τη συμμετοχή αστυνομικών, πεζοπόρων τμημάτων της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένους σκύλους θηροφύλακες και drones.

Το θρίλερ έλαβε τέλος το βράδυ της Δευτέρας, όταν δυστυχώς ο 61χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης