Η Tiffany McIntyre, 32 ετών, από το Τέξας, βρήκε την 7χρονη κόρη της Zahmira νεκρή στο δωμάτιό της με ένα μπαλόνι πάνω από το κεφάλι της.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού , η Zahmira παρακολουθούσε τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά. Η μητέρα της, Tiffany, είπε ότι η κόρη της μετά από ώρες μαθημάτων είχε χάσει τη συγκέντρωσή της κι έτσι την έστειλε στο δωμάτιό της για να ξαπλώσει.  Σύμφωνα με τη μητέρα, η Zahmira είχε ΔΕΠΥ και δυσκολευόταν να μείνει ξαπλωμένη, έτσι η μητέρα της, της είπε πως όση ώρα εκείνη είναι ξαπλωμένη αυτή θα καθαρίσει το σπίτι. Όταν πήγε να δει την κόρη της, τη βρήκε ανάσκελα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έβλεπα το μπαλόνι πάνω από το κεφάλι της», είπε η Tiffany στο Inside Edition . «Δεν ανέπνεε». Το μπαλόνι είχε μείνει στον στύλο του κρεβατιού μέρες μετά τα γενέθλια της μικρής. «Απομάκρυνα το μπαλόνι από το κεφάλι της, την πήγα στο σαλόνι, την ξάπλωσα στο πάτωμα και μετά τηλεφώνησα στο 911», είπε η Tiffany στη The Sun. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, είχα πανικοβληθεί, έτρεξα έξω ουρλιάζοντας για βοήθεια».

Η Tiffany είπε ότι μπήκε πάλι μέσα στο σπίτι και κάλεσε ξανά το 911, πριν αρχίσει να της κάνει ΚΑΡΠΑ. Οι γιατροί έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά. Η 7χρονη Zahmira είχε σφυγμό οπότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί είπαν στην Tiffany ότι δεν ανταποκρινόταν και ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν λίγες.

Η Zahmira δυστυχώς πέθανε από οίδημα στον εγκέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα του κοριτσιού ότι η εισπνοή του ηλίου την σκότωσε ακαριαία «μέσα σε δευτερόλεπτα» σαν να την είχε «κοιμίσει και δεν ξύπνησε ποτέ από αυτό».

Η Tiffany και η μικρότερη κόρη της Charleigh είναι συντετριμμένες με τον θάνατο της Zahmira.

Η Tiffany πάσχει από  σοβαρή κατάθλιψη λόγω του θανάτου της Zahmira και το μόνο πράγμα που την κρατάει είναι η Charleigh. Η 32χρονη μητέρα θέλει να ενημερώσει σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν τα μπαλόνια ηλίου.

Η Tiffany περιέγραψε την κόρη της ως ένα «κοριτσάκι που αγαπούσε τη διασκέδαση» που λάτρευε τους μονόκερους, και τη Barbie. Σημείωσε επίσης ότι η Charleigh ρωτάει για εκείνη κάθε μέρα και λέει ότι της λείπει πολύ.

Μια άλλη μαμά, η Channa Kelly, από το Τενεσί, έχει επίσης ζήσει παρόμοια τραγωδία. Εκείνη κοιμόταν την ώρα που η επτάχρονη κόρη της Αλεξάνδρα έπαιζε με τα μπαλόνια των γενεθλίων της. Όταν ξύπνησε τη είδε πεσμένη στο σαλόνι. «Πιστεύω ότι έκοψε το κάτω μέρος και το έβαλε πάνω από το κεφάλι της», είπε η Channa στο Inside Edition. «Έβγαλα το μπαλόνι όσο πιο γρήγορα μπορούσα», είπε η Channa. «Περίμενα να ξυπνήσει».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης