H αναρχική ομάδα «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ» με κείμενο της σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά. Ο 52χρονος ο οποίος είχε ενημερώσει τις αρχές λέγοντας ότι είχε ακούσει έναν δυνατό θόρυβο τα ξημερώματα αλλά δεν είχε εντοπίσει το ακριβές σημείο, διατηρεί κατασκευαστική εταιρία που, μεταξύ άλλων, είχε εμπλακεί και στην κατασκευή του στεγάστρου Καλατράβα.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «σημαντικότερο όλων, είναι η ανάμιξη της εταιρείας με το φιάσκο του στεγάστρου Καλατράβα, που αφενός με την υλοποίησή του μπήκαν στις τσέπες τεράστια χρηματικά ποσά και αφετέρου τα χρηματικά ποσά που χορηγούνταν συνεχώς για τη συντήρηση του στεγάστρου, κατέληξαν και αυτά στο καλά οργανωμένο πάρτι της διαφθοράς, αφού η συντήρηση δε γινόταν ποτέ, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ομάδα είχε αναλάβει και την ευθύνη για την ρίψη χειροβομβίδας σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου τον περασμένο Ιούλιο στο Χαϊδάρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης