ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ MEGA

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, αντάρτες συμπολεμιστές, συνάδελφοι, προλετάριοι, στιλίστες, ράφτρες και κομμώτριες θα ΑΝΑΔΕΙΞΩ σήμερα το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού την Πέμπτη 27 του μηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδηση-έκπληξη ήταν ότι το MEGA αναφέρθηκε στην κατάληψη της Νομικής Σχολής. Δεν εξεπλάγην αδίκως. Το πρωί της ίδιας μέρας και ενώ ακόμη και το STAR είχε απευθείας σύνδεση, για να μεταδώσει τις δηλώσεις του πρύτανη, η πρωινή ενημερωτική ζώνη του MEGA έκανε προφανώς μανικιούρ.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ίδιας μέρας, αν δεν έβλεπα το logo και την Όλγα Τρέμη, μπορεί να πίστευα ότι οι στιλιστικές επιλογές ήταν ανάλογης αισθητικής με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κάτω Παγασητικού».

Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ Η ΣΠΥΡΑΚΗ, στα διπλανά παράθυρα έμοιαζαν σαν κλωνοποιημένες. ΣΑΚΑΚΙΑ ίδια, στην απόχρωση της άμμου. Στο μεσιανό παραθύρι η Λαζάρου έξω από τη Νομική, φορώντας φλούο ροζ -βιολετί μπουφάν, που «έδενε» περίπου ασορτί με τη βιολετί γραβάτα του Πρετεντέρη, η οποία ακουμπούσε σε βιολετί – μαβί πουκάμισο… Ήταν τόσα τα στιλιστικά προβλήματα που οι αλυσίδες chanel της Όλγας Τρέμη φλέρταραν με το φάλτσο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κερασάκι» στην τούρτα, σε όλα τα μπαναλιτέ πλάνα, η κάμερα του «ζωντανού» της Λαζάρου. Προφανώς, το τριπόδι δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να ψάχνεις δραμαμίνη, για να παρακολουθήσεις μια εικόνα που άλλαζε χρώμα και γινόταν από μπλε έως πορτοκαλί. Προφανώς, στιλίστες και μηχανήματα έχουν πάθει υπερκόπωση. Η εικόνα, πάντως, του MEGA τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει υποστεί ρήγμα.

ΤΟ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΗΣ LIVE

Η εκπομπή του ALPHA με τον Μουτσινά και την Ηλιάκη με διασκεδάζει πάρα πολύ. Η ενότητα «χρυσή τηλεόραση» με τη διάκριση της οποίας έχω τιμηθεί στο παρελθόν είναι αριστούργημα. Ο Αλέξανδρος Πετρίδης τιμήθηκε επάξια, καθώς ο υπερμεγέθης, μπετοναρισμένος παρουσιαστής -είδωλο και σταρ, παρουσιάστηκε σεταρισμένος με ένα φλούο μπλουζάκι 42 νούμερα μικρότερο, ενώ οι ένθετοι δικέφαλοι, συνδυάζονταν υπέροχα με παπούτσια στενά και μυτερά, τα οποία διευκόλυναν την παρουσίαση των ασκήσεων για τους γλουτούς, τη στιγμή που ο παρουσιαστής-είδωλο, σταρ ξάπλωσε για την επίδειξη στον καναπέ.

Το σίριαλ, όμως, της συγκεκριμένης εκπομπής δεν μπορώ να παρακολουθήσω, καθώς καταθέτω ένσταση για τη διανομή των ρόλων.
Με τον Φώτη και τη Μαρία στο STAR, επίσης, διασκεδάζω τόσο πολύ, ώστε μη σας πω ότι περιμένω κάθε απόγευμα να ενημερωθώ για βαριά θέματα επικαιρότητας, τα οποία λατρεύω.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ στο «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ήταν τόσο αληθινός, τόσο κύριος, τόσο ακομπλεξάριστος, τόσο καθόλου δήθεν, τόσο έτοιμος να μιλήσει, τόσο σίγουρος… ώστε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του βγάλω το καπέλο (και επειδή τα δικά μου είναι στην πάνω ντουλάπα θα παρακαλέσω τη Ρούλα Χάμου σε μια εκπομπή να εμφανιστεί χωρίς καπέλο, για να πιάσει η επιθυμία μου τόπο).

Η πλάκα είναι ότι πιο αμήχανος έδειχνε ο Πέτρος Κωστόπουλος στις ερωτήσεις, παρά ο Φώτης στις απαντήσεις. Όταν τελείωσε η συνέντευξη, εκνευρίστηκα, γιατί θα ήθελα να ακούσω τον Φώτη μισή ώρα τουλάχιστον ακόμη. Γνώρισα έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, ο οποίος δεν παραβρέθηκε ως καλεσμένος ούτε για δημόσιες σχέσεις, ούτε για να ικανοποιήσει την εικόνα -μανιέρα της «αβάσταχτης ελαφρότητας» του life style. Ο Σεργουλόπουλος έχει αποδείξει με την επαγγελματική του πορεία και αναλαμβάνοντας το κόστος μέχρι τέλους ότι ΔΕΝ πρόδωσε ούτε μια στιγμή την εμπιστοσύνη της Μαρίας και, επειδή δεν έχουμε συνηθίσει στον χώρο μας τόσο έντιμες συμπεριφορές, υποκλινόμεθα!

Η ΣΟΥΡΕΑΛ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Μπορεί τους σεισμοπαθείς του 1999 η ελληνική Πολιτεία να τους διατηρεί ακόμη σε παραπήγματα και τροχοβίλες, αλλά για τους 300 μετανάστες τους μετακόμισαν στο νεοκλασικό, έργο τέχνης, κτίριο. Δεν ήθελαν, λέει, να μπούνε σε λεωφορείο. Αναζητώντας, λοιπόν, χώρο για να φιλοξενηθούν τις επόμενες 15 μέρες , « έπαιζε» και η Μεγάλη Βρετανία. Είχε όμως κουσούρι. Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα. Ακόμη και οι chef καπνίζουν στον δρόμο… «Ταλαιπωρία» σκέφτηκαν οι διαπραγματευτές… Είχαν πάρει και πρόγνωση καιρού, έμαθαν ότι θα βρέχει… σου λέει «πού να τρέχουμε στη Βουκουρεστίου», ας ζητήσουμε εναλλακτικές. Το ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν μια περίπτωση… Αλλά… 300 οι μόνιμοι, συν τους διοικητικούς, συν τους δημοσιογράφους… πολυκοσμία. Το Μουσείο Μπενάκη, πάλι, έχει πολλά αντικείμενα και τρόμαξαν με το ξεσκόνισμα.

Πρόταση: Θα καταθέσω μια ιδέα. Δεν πάμε όσοι νιώθουμε μαλάκες ως πολίτες να κατσικωθούμε στην αίθουσα Τσώρτσιλ της Μεγάλης Βρετανίας; Θα βγάλουμε φωτογραφίες με τα κινητά, θα αναδείξουμε και έναν διαπραγματευτή, θα διεκδικήσουμε άσυλο ως βιασμένοι και κακοποιημένοι και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από την Ύπατη Αρμοστία του Ο.Η.Ε. να στείλει εκπρόσωπο, για να παραμείνουμε στις σουίτες, μέχρι να βρεθεί λύση στη μαλακία που έχει χτυπήσει αυτή τη χώρα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης