Απολογούνται οι τρεις συλληφθείσες για την δολοφονία της 23χρονης μητέρας από την Κυψέλη, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύτατο.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε τη συγκεκριμένη οικογένεια. Περιλαμβάνονται κακουργήματα, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για εμπορία ανθρώπων αλλά και για διακοπή κύησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο αδίκημα αφορά στην σπιτονοικοκυρά, διότι η αδικοχαμένη 23χρονη όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών μετά από τη μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.

Ελήφθησαν πολλές μαρτυρικές καταθέσεις, έγινε και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, όλα αυτά τα στοιχεία έριξαν φως στην υπόθεση, με αποτέλεσμα ο ανακριτής που χειρίστηκε την έρευνα να εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τριών γυναικών, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτες τέλεσης νέων αντίστοιχων αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση αυτή φαινόταν να έχει βαλτώσει, με τις αρχές να μην να μην μπορούν να φτάσουν στην ταυτοποίηση δραστών, μέχρι την μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα και έτσι προέκυψαν οι φερόμενες ως δράστες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, ήτοι για το αν θα προφυλακιστούν η όχι.

«Δεν πρόλαβα να σώσω το παιδί μου» λέει ο πατέρας της Φαίης στη «Ζούγκλα»

«Το μόνο που ήξερα είναι ότι το παιδί μου δεν πέθανε» λέει στη «Ζούγκλα» ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, Νίκος Μπακογιώργος.

«Αντιδρούσα συνέχεια και με την Αστυνομία. Μου έλεγαν ψέματα. Ακόμη και το παιδί μου δε μου έλεγε τι συμβαίνει. Με τη μητέρα της Φαίης είχαμε χωρίσει το 2015 προς 2016 όμως τη Φαίη την έβλεπα, ερχόταν συχνά στο σπίτι έβλεπε και τη γιαγιά της, μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Της έδινα και λεφτά. Όμως την είχαν τρομοκρατημένη, δε μιλούσε».

Ερωτηθείς για τον αν η Φαίη του είχε πει κάτι που να τον θορυβήσει ο κ. Μπακογιώργος απαντά στη «Ζούγκλα»: «Όχι, δεν μου είχε πει κάτι. Το μόνο που με θορυβούσε ήταν ότι ζητούσε πολύ συχνά χρήματα. Καταλάβαινα ότι κάτι τρέχει. Όμως δεν πήγαινε εκεί το μυαλό μου. Πάντα όμως της δίναμε λεφτά και εγώ και η γιαγιά της. Η ουσία είναι ότι εμένα με είχαν αποκομμένο. Δεν ήξερα καν που μένουν».

Αναφορικά με τις αρχικές υποψίες που είχε πως ο θάνατος της κόρης του ήταν εγκληματική ενέργεια αναφέρει: «Είχα υποψίες γιατί έψαχνα μόνος μου. Η αστυνομία ήταν απούσα. Οι υποψίες μου στρέφονταν σε αυτό που όλοι μου έλεγαν, στο κύκλωμα με τους Πακιστανούς, σε πρεζάκια. Μου έλεγαν ότι το παιδί παίρνει ναρκωτικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από την κατάσταση στην οποία το έβλεπα ούτε και από τις τοξικολογικές. Μου έλεγαν τεράστια ψέματα για να μη μάθω την κατάσταση και τους χώσω μέσα και γλιτώσω το παιδί μου».

Ακούστε εδώ όσα δήλωσε στη «Ζούγκλα» ο κ. Μπακογιώργος:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης